Zobacz pełną wersję : Biżuteria
Witam. Za kilka miesięcy moja siostra bierze ślub i chciałaby by ten dzień był dla niej wyjątkowy. Wiem, że ma jeszcze trochę czasu, ale chciałaby wkrótce podpinać wszystko na ostatni guzik, dlatego poszukuje już biżuterii ślubnej. Dziewczyny polecicie jej jakiś sklep? Może być internetowy.
bartolomeo
22-11-2018, 17:27
Dawaj linka, natychmiast! :twisted:
On nie da. Zrobi to inny nick. Albo od razu albo zaraz po tym jak któryś ze starszych stażem forumowiczy podrzuci coś w dobrej wierze, nieświadom marketingu szeptanego.
bartolomeo
23-11-2018, 10:33
On nie da. Zrobi to inny nick.Inny nick czy ten sam... Ważne, że link będzie :mrgreen:
To jak darok, dajesz tego linka? W ostatnich dniach próbowałeś z tą biżuterią na różnych polskich forach, my też chcemy dać Ci bana :twisted:
Strasznie mnie kusi kiedyś zrobić coś takiego. Jak ktoś zamieści spamerski post z linkiem do strony firmy, znaleźć tą firmę na FB i Google i dać najniższą możliwą ocenę z opisem "Muszą być strasznie słabi w tym co robią, bo reklamują się poprzez spam na forach internetowych nie związanych z tematem swojej działalności". I chyba tak następnym razem zrobię.
bartolomeo
29-11-2018, 17:52
On nie da.Dał! Najprawdopodobniej to automat, żywy człowiek w takim wątku już by nic nie napisał.
Dał! Najprawdopodobniej to automat, żywy człowiek w takim wątku już by nic nie napisał.
Oj szkoda - bo ja się zainteresowałem tą biżuterią bieszczadzką :sad:
A ja zrobiłem to co miałem zamiar zrobić.
No to teraz czekamy na ogrody zimowe. Ciekawe czy to taki sam automat tj. po tygodniu wklei sznurek.
bartolomeo
29-11-2018, 22:45
Tamten wątek skasowałem: ta sama domena spamera, sąsiednie IP, z pewnością to samo źródło.
Skasowałem dwóch kolejnych, "pytających", nawet im się nie chciało tworzyć jakiegoś story. No ale święta coraz bliżej , nie ma czasu na wyrafinowane gierki.
Chyba mogę to powiedzieć w imieniu całego zespołu moderującego: jesteśmy Wam bardzo wdzięczni za raportowanie spamu. Zróbmy wszystko, żeby tego g*na przynajmniej tutaj nie było.