2 załącznik(ów)
Widok na Bieszczady Ukraińskie - zagadka
Pytanie, co to za dwa szczyty widoczne z Bukowego Berda [źr. Facebook / Internety]
Załącznik 46605
oraz inne zdjęcie - widok z Bukowca w stronę Ukrainy. Czy widać na tym zdjęciu Pikuj ?
Załącznik 46606
Odp: Widok na Bieszczady Ukraińskie - zagadka
1 - Wielki Wierch.
2 - Pikuj.
Co do Pikuja - zgadzam się, nie ma wątpliwości. Ale co do 1. - moim zdaniem to nie jest Wielki Wierch - Wielki Wierch ma 1598m leży w tym samym pasmie, co Stoj 1692m - czyli te góry w tle za Pikujem. Ta góra nr 1. - jest bliżej niż Pikuj, więc nie może to być Wielki Wierch jak na moje. Jakieś inny pomysły ? Może Ostry Wierch ?
Cytat:
Zamieszczone przez
_PrEzY_
Co do Pikuja - zgadzam się, nie ma wątpliwości. Ale co do 1. - moim zdaniem to nie jest Wielki Wierch - Wielki Wierch ma 1598m leży w tym samym pasmie, co Stoj 1692m - czyli te góry w tle za Pikujem. Ta góra nr 1. - jest bliżej niż Pikuj, więc nie może to być Wielki Wierch jak na moje. Jakieś inny pomysły ? Może Ostry Wierch ?
Wielki Wierch w paśmie Pikuja nie Borżawy, ale to i tak moja pomyłka bo to jest Ostry Wierch. Wielki Wierch to ta kopułka przed Pikujem.
O, super, to się wyjaśniło ! :) Dzięki za pomoc ! Ta panorama, którą wkleiłeś, sam wygenerowałeś na jakiejś stronie ?
- - - Updated - - -
Cytat:
Zamieszczone przez
coshoo
1 - Wielki Wierch.
2 - Pikuj.
@coshoo A potrafisz określić na tym drugim zdjęciu pasmo na prawo od Kiczery Beniowskiej, to w dali ?
Cytat:
Zamieszczone przez
_PrEzY_
Ta panorama, którą wkleiłeś, sam wygenerowałeś na jakiejś stronie?
Mapy.cz po przejściu w tryb 3D.
Cytat:
Zamieszczone przez
_PrEzY_
A potrafisz określić na tym drugim zdjęciu pasmo na prawo od Kiczery Beniowskiej, to w dali?
Drohobycki Kamień, Starostyna. Pikuj schował się gdzieś za Kiczerą Beniowską.
https://s.put.re/SRDq7JqA.png
https://tiny.pl/t4cd9
1 załącznik(ów)
Dzięki za pomoc, początkowo myślałem, że to w dali, to właśnie pasmo Pikuja :)
Załącznik 46705