Witam
Jezeli ktos ma licencje spawacza, moze wie kto to zrobil
http://info.onet.pl/927180,11,item.html
:evil: :?
Monika
Wersja do druku
Witam
Jezeli ktos ma licencje spawacza, moze wie kto to zrobil
http://info.onet.pl/927180,11,item.html
:evil: :?
Monika
Witam!
Jakaś miejscowa organizacja terrorystyczna najwyraźniej walczy z motorami i terenówkami :).
Co nie zmienia faktu że sposób jest głupawy!
Co prawda, to prawda - lepiej byłoby rozpiać linkę między drzewami ;-) :wink:Cytat:
Zamieszczone przez admin
Jak znajde linke rozpieta miedzy drzewami bede wiedzial do kogo sie usmiechnac :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Piotr
A zaostrzone metalowe kolki sachorym pomyslem :evil: . Juzmi stoi przed oczami jak ide z synem spokojnie ogladajac widoki i ktores z nas nagle ma przebita stope :? :(
monika
Miejmy nadzieję, że któryś z pomysłodawców wpadnie w swoje własne sidła !!!
Witamy w Bieszczadach... w górach gdzie zastawiają półapki na turystów i gdzie panuje wścieklizna...
Coś czuje że w tym roku w Biesczady przyjadą tylko sami hardkorowcy :)
Chcieliśmy mieć góry czyste od stonki? - życzenie się spełniło.
Żal mi ludzi, którzy żyją z turystyki. Media skasowały Bieszczady totalnie... Być może się myle... Są przecież ludzie, którzy jeżdżą w Bieszczady dla przygody :twisted:
A komentarze pod tym artykułem są ciekawym źródłem informacji o tym jak ludzie widzą Bieszczady - polecam lekturę...
hmmm a Karlikow i Tokarnia to nie Beskid Niski przypadkiem?
Nie ważne czy to jest Tokarnia czy to jest Dukla... Padło magiczne słowo Bieszczady i prawdę mówiąc to po przeczytaniu tych wszystkich opinii serce roście... Z jaką zawziętością wszyscy bronią Bieszcad... Ta negatywna opinia może stać się też pewną dźwignią marketingową... Stonka przypomni sobie że istnieje coś takiego jak Bieszczady i podświadomie wmówi sobie że pasowałoby te górki zobaczyć. W tym roku modne będą Bieszczady :lol:Cytat:
hmmm a Karlikow i Tokarnia to nie Beskid Niski przypadkiem?
Komentarze na onecie są po prostu the best - nic ich nie przebije ;) A to Polska właśnie.Cytat:
Zamieszczone przez Marcin
Z ta dźwignią to słuszna uwaga. Niestety (dla autochtonów - pozdrowienia dla Średniej Wsi ;)) im dłużej beda o Bieszczadach pisać "Polska D", dziura, bez pradu, ludziska czarno-biale telewizory mają (jak w ogóle mają), itp - tym w sensie turystycznym lepiej. To sie sprzeda (je). Dlatego mnie osobiście nieco dziwi ten pęd do luksusu w uslugach turystyczno-noclegowych (z mizernym zresztą efektem). Zasobni w portfel turyści mają (zazwyczaj) ciekawsze miejsca do zwiedzania, a Ci którzy przyjadą - drugi raz się nie pojawią (z małymi wyjątkami,co by za bardzo nie generalizować).
:P trudno, jade z mlodym i tak. Rok bez Bieszczad to rok stracony. Obejdziemy w kolo miski, nasyczymy na zmije i postramy sie ominac zaostrzone slupki 8)Cytat:
Zamieszczone przez Marcin
Monika