Re: Materiały do artykułu
Cytat:
Zamieszczone przez asiczka
Zbieram materiały do nowego - nazwijmy to na razie - przedsięwzięcia.
Właśnie wróciłem. Nie puściłabyś w żadnym przedsięwzięciu tego co mi wyszło bokiem w Bieszczadach. Wierz mi... :evil:
Cytat:
Zamieszczone przez Piotr
Cytat:
Zamieszczone przez asiczka
Zbieram materiały do nowego - nazwijmy to na razie - przedsięwzięcia.
Właśnie wróciłem. Nie puściłabyś w żadnym przedsięwzięciu tego co mi wyszło bokiem w Bieszczadach. Wierz mi... :evil:
WItaj Piotrze.
Dobrze, że już jesteś!
Zanęciłeś, zaintrygowałeś, narobiłeś apetytu i ... milczysz.
Podziel się wreszcie z nami tym traumatycznym przeżyciem. Być może gdzie indziej nie przeszłyby takie rewelacje, ale nasze Forum potrafi - jak sam wiesz doskonale - niejedno wytrzymać
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez Kriss40
Być może gdzie indziej nie przeszłyby takie rewelacje, ale nasze Forum potrafi - jak sam wiesz doskonale - niejedno wytrzymać
To nie rewalacje, raczej szara rzeczywistość. Szkoda pisać bo całe mnóstwo nawarstwionych problemów, a i obrazić kogoś nietrudno. Zaglądaj czasem na twojebieszczady - w newsach również pojawi się pare gorzkich słów - aczkolwiek przyznaję, że nie w stylu i językiem jakim chiałoby się napisać,a więc jest to obraz nieco skrzywiony z przyczyn obiektywnych. Inne - pomińmy. I tak nic nie zrobimy - wiec i na narzekanie czasu szkoda. Na szczęscie doznania pozytywne są również. Inaczej w końcu nie ciagnęłoby mnie tam ciągle.