Uwaga jeśli jesteś wilkiem nie ruszaj w Bieszczady
Wilki będą płaćiły życiem za to że pozwolono zredukować liczby jeleń i saren, bo z braku porzywienia ruszyły po owce .Kolejny wsapońioały pomysł naszych ustawodawćów ,najpierw postrzelam spobie do jelonków a pózniej będziemy ratować gospodarzy przed drapierznym Wilkiem mordercą. :x POZDRAWIAM PIOTR
Re: Uwaga jeśli jesteś wilkiem nie ruszaj w Bieszczady
Cytat:
Zamieszczone przez Kuchar
Wilki będą płaćiły życiem za to że pozwolono zredukować liczby jeleń i saren, bo z braku porzywienia ruszyły po owce .Kolejny wsapońioały pomysł naszych ustawodawćów ,najpierw postrzelam spobie do jelonków a pózniej będziemy ratować gospodarzy przed drapierznym Wilkiem mordercą. :x POZDRAWIAM PIOTR
Piotr.
Ja już niejednokrotnie wyrażałem swoje zdanie w sprawie traktowania w Polsce wilków (i nie dotyczy to tylko Bieszczad). Wilk istnieje - podobno - od ok. miliona lat...Ludzka głupota albo krótkowzroczny partykularyzm mogą to przerwać. Tak więc zgadzam się z Tobą całkowicie.
Z jedną tylko rzeczą nie mogę sie pogodzić w Twoich postach... :wink:
Ale, dziś niedziela i nie będę się czepiał.
Pozdrawiam
Krzysztof
Re: Uwaga jeśli jesteś wilkiem nie ruszaj w Bieszczady
Piotr.
Ja już niejednokrotnie wyrażałem swoje zdanie w sprawie traktowania w Polsce wilków (i nie dotyczy to tylko Bieszczad). Wilk istnieje - podobno - od ok. miliona lat...Ludzka głupota albo krótkowzroczny partykularyzm mogą to przerwać. Tak więc zgadzam się z Tobą całkowicie.
Z jedną tylko rzeczą nie mogę sie pogodzić w Twoich postach... :wink:
Ale, dziś niedziela i nie będę się czepiał.
Pozdrawiam
Krzysztof[/quote]
Jeżeli to z czym się nie możesz się pogodzić to są błedy ort. to sobi daruj ,będe je robił dalej . (nie secjalnie) :x
Dobrze jednak że podzielarz moje zdanie w kwesti wilków :D
Pozdrawiam Piotr