Nie ma turystów w Bieszczadach
Cytat z Nowin -
Dlaczego nie przyjeżdżają w Bieszczady
Stanisław Orłowski, prezes Stowarzyszenia Przewodników Turystycznych "Karpaty”:
- Telewizja, najczęściej pokazuje Bieszczady jako krainę dziką, zasypaną śniegiem. Turyści się tego boją. Sporo do życzenia pozostawia zaplecze sportowe i turystyczne. Faktem jest, że dla telewizji centralnej narciarstwo w Polsce kończy się na Krynicy, a lobby tatrzańsko - sudeckie manipuluje komunikatami narciarskimi. Za mało dbamy o promocję. Aż prosi się jeden profesjonalny bieszczadzki portal internetowy.
całość: http://www.bieszczady.net.pl/wiecej23.html
No wielka szkoda przydały by sie jakies bieszczadzkie portale internetowe ;)
Re: Nie ma turystów w Bieszczadach
Całość znajduje sie na stronie GC Nowiny, link był podany wczoraj w wątku "Dlaczego tak nie ma w Bieszczadach".
Nie wiem dlaczego ten fragment akurat został zacytowany, ale jak już to proponuje przeczytać go jeszcze raz. Ze zrozumieniem. Bez złośliwości z mojej strony - zastanawiam sie tylko jaki jest cel tego wątku. Kogo to mialo ośmieszyć - Gazete, Orłowskiego, punkt widzenia?
Cytat:
Zamieszczone przez Piotr
Całość znajduje sie na stronie GC Nowiny, link był podany wczoraj w wątku "Dlaczego tak nie ma w Bieszczadach".
Chcialem glownie zwrocic uwage na ten cytat, niestety nie mam ostatnio na tyle czasu zeby sledzic cale forum.
Cytat:
Zamieszczone przez Piotr
Nie wiem dlaczego ten fragment akurat został zacytowany, ale jak już to proponuje przeczytać go jeszcze raz. Ze zrozumieniem. Bez złośliwości z mojej strony - zastanawiam sie tylko jaki jest cel tego wątku. Kogo to mialo ośmieszyć - Gazete, Orłowskiego, punkt widzenia?
Czytam ze zrozumieniem i nic. Caly czas odnosze wrazenie ze rozmowca uwaza ze nie ma profesjonalnych bieszczadzkich portali. Czy te istniejace to jakis tam strony domowe? ale to ciezko zmiezyc dla jednych Polonez to juz super samochodem.
Moze chodzi o "jeden" reszte skasowac?
Wydaje mi sie za jezeli chodzi o Bieszczady to sa one naprawde mocno reprezentowane w internecie. Gorzej jest z pozyskaniem informacji do tych portali, wielu organizatorow wszelakich imprez nie zadaje sobie trudu by powiadomic serwisy internetowe o zblizajacych sie imprezach, a to jak by nie patrzyc darmowa reklama.
Nikogo tez nie mialem zamiaru osmieszac tylko poruszyc temat, choc przyznam ze koncowka wypowiedzi mnie troche rozbawila.
polecam tez lekture >>> http://www.bieszczady.pl/portal/html...p?strona=slabo
Cytat:
Zamieszczone przez irek
Nikogo tez nie mialem zamiaru osmieszac tylko poruszyc temat, choc przyznam ze koncowka wypowiedzi mnie troche rozbawila.
Ok, rozumiem.
Spadłem z krzesła. Spadając przytrzasnałem sobie jęzor. Dlatego nic nie powiem...