jak to wygląda? czy wszystko spływa i jest błocko? nigdy nie bylem o tej porze w bieszczadach, to i nie wiem jak to jest.
zastanawiam sie, czy nie pojechac zaraz po swietach, ale moze warto przeczekac roztopy? co sadzicie?
Wersja do druku
jak to wygląda? czy wszystko spływa i jest błocko? nigdy nie bylem o tej porze w bieszczadach, to i nie wiem jak to jest.
zastanawiam sie, czy nie pojechac zaraz po swietach, ale moze warto przeczekac roztopy? co sadzicie?
Weź kalosze i jedź :lol:
Ja bym pojechał, gdybym tylko mógł :twisted:
Długi
błoto jest zawsze, a na stanicy w Dwerniku śmierdzi moczem... ale zawsze w Biesach jest cudownie :D jakbym mogła to bym tam zamieszkała :D
ZAWSZE WARTO :lol: JEDŹ I SIE NIE ZASTANAWIAJ :D
Jak wszystko "wypali" będe w Biesach w następnym tygodniu.Cytat:
Zamieszczone przez j
W zeszłym roku byłem trochę póżniej (ok.20 kwietnia) Pogoda była cudowna,śniegu ilość śladowa (tylko na Rawkach) Na Caryńskiej wylegiwały się już jaszczurki.Zaś piwo u Lutka smakowało...jak nigdy wcześniej. Co tu dużo gadać,tylko jechać :!:
Pozdrawiam :wink:
no to pięknie. dzieki.
NIC DODAĆ. NIC UJĄĆ.Cytat:
Zamieszczone przez Jabol
I pozdrów ode mne Bieszczad.
Pozdrawiam
Właśnie wróciłam. Brudna, zabłocona, zmarznięta ale szczęśliwa. Jest pieknie, jeszcze kilka dni a będzie jeszcze piękniej. wiatr błocko osuszy.
właśnie jutro wyjeżdżam w bieszczady.Nie jest wazne czy jest błoto wazne że tam będę pierwszy raz w tym roku ,ale napewno nie ostatni .kiedyś wędrowałem pieszo spałem byle gdzie i było cudowniie dzisiaj jjeżdżę samochodem sypiam u zaprzyjażnionych gospodarzy i i tez jest fajnie pojechałaby ze mna moja córa ,ale w tym roku matura po maturze pojedzie tez do wołkowyji jak spotkacie srebrnego nissana z rejesstracją WL to jestem ja pozdrawiam ps .nie przerazają mnie drogi
:lol: wojtek legionowo
Otóż to! ZAWSZE warto pojechac w Bieszczady :!:
W zeszłym roku byłam mniej wiecej w tym samym czasie, dokładnie w Wielkanoc. Idąc na Rawki zapadałam się na początku po kolana w śniegu, później było ciut lepiej :D Idąc na Tarnice i na połonicy śniegu były śladowe ilości :D A poza tym był spokój niesamowity, mało ludzi, cisza, piekne słoneczko... Ech... po prostu BOSKO :!: