Co sądzicie o Bacówce pod Małą Rawką?
moge prosic o jakies opinie o tym schronisku? interesuje mnie szczegolnie nocleg, jakie sa warunki? mam zarezerwowany pokoj dla 2 osob, ale nawet nie wiem czy mam miec ze soba spiwor, czy nie. Jak jest z toaletami i lazienka? no i jeszcze ceny jedzenia w schronisku? Za wszelkie opinie dziekuje i pozdrawiam
Re: Co sądzicie o Bacówce pod Małą Rawką?
Cytat:
Zamieszczone przez moryc
moge prosic o jakies opinie o tym schronisku? interesuje mnie szczegolnie nocleg, jakie sa warunki? mam zarezerwowany pokoj dla 2 osob, ale nawet nie wiem czy mam miec ze soba spiwor, czy nie. Jak jest z toaletami i lazienka? no i jeszcze ceny jedzenia w schronisku? Za wszelkie opinie dziekuje i pozdrawiam
Ze Szczecina - kawał drogi.
Miejsce jest przepiękne. Cudowne widoki na Połoniny.
Osobiście w pokoju (2 osobowym) spałem tam z 10 lat temu. Czysto, schludnie i bardzo miło. Od tamtej pory odwiedzam Bacówkę, zawsze jak jestem w Bieszczadach, ale biorę podłogę lub namiot. Śpiwora -do pokoju- nie trzeba brać (niech ktoś poprawi jak się mylę). Toalety i prysznice są wspólne. Kiedy ja spałem w pokoju, umywalek nie było. Nie wiem jak jest teraz. Ciepła woda - owszem - w określonych godzinach, nie pamiętam jednak o której itp. Ceny jedzenia - piwo 0.4L - 5 PLN (niech ktoś poprawi jak się mylę).
Wrztek - co łaska.
PS: Kiedyś jeździłem we wrześniu. W Bacówce nocowali głównie studenci. Cisza i spokój był i gitary. Rok temu w sierpniu trafiłem na jakąś wycieczką dzieciaków. Nie żebym miał coś przeciw - ale kupa ludzi i urok już nie ten sam.
Pozdrawiam P.P.