Orientuje sie ktos moze czy bedzie jakakolwi szans zlapac stopa lub jakikolwiek inny srodek transprtu ze sStuposian do Mucznego 26 grudnia ?? czy ktos tam w takim okresie w ogole jezdzi ?
Wersja do druku
Orientuje sie ktos moze czy bedzie jakakolwi szans zlapac stopa lub jakikolwiek inny srodek transprtu ze sStuposian do Mucznego 26 grudnia ?? czy ktos tam w takim okresie w ogole jezdzi ?
Prawdopodobieństwo jakieś istnieje. Droga jest odśnieżana, a do Wilczej Jamy i Carpatii napewno bedą zmierzać goście na Sylwestra...A ich wybór czy zabrać kogos na łebka jest ich nieodgadnioną tajemnicą...Nastaw się też że "tam" gdzie prawdopodobnie się wybierasz raczej nie zastaniesz spodziewanego odludzia i spokoju...Jak co roku o tej porze mogą tam być tłumy...Dobrze odczytuję twoje intencje? Pozdrawiam 8)
Sądząc po lekturze tego co tam jest, spokoju tam nie będzie. Jabol ma doświadczenie i rację. może lepiej spróbuj w innym terminie. Np. tydzień lub dwa później. Na stopa zawsze możesz liczyć, najwyżej się przeliczysz. :D to tylko 10 z hakiem :wink: 26 grudnia Karawan Bertranda co najwyżej może być w drodze w Bieszczad, więc na niego nie licz.
Pozdrawiam
Zmierzam zapewne tam gdzie myslicie gdzie zmierzam. inny termin nie jest mozliwy - praca :cry: mam tylko nadzieje ze ten tlum bedzie nie duzy i przyjazny. a dla spokoju to sobie zrobie dluzszy wypad do lasu.
rzeczywiscie to jest ok 10 km. ale bedzie troche problem z czasem. bo do stuposian dotr pewnie ok 17.wiec bedzie sie powoli sciemniac.
Noc nie jest przeszkodą :lol:Cytat:
Zamieszczone przez marcingd
vide: http://forum.bieszczady.info.pl/bieszczady1869-0.html
[quote="Jabol"]Noc nie jest przeszkodą :lol:Cytat:
Zamieszczone przez marcingd
Noc o 17 :?: O siedemnastej jeszcze jeszcze dzień tylko po ciemku. :D
gdybym dobrze znal trase i szedl latem to by mi to nie przeszkadzalo. a ze bedzie najprawdopodobniej snieg a trase nie za dobrze znam bo od innej strony szedlem zazwyczaj. tak wiec pewien problem zwiazany zapadnieciem zmroku moze byc :)
Tak się zastanawiałem gdzie dokładnie się wybierasz, bo opcje są dwie ale wyjaśniłeś teraz wszystko. Już wiem. Ja natomiast wiecej razy łaziłem tam od tej strony co Ty pójdziesz. :D
Pozdrawiam
...a mi sie wydaje, że bedziesz szedł po sladach :lol: bo bedzie ich tam prawdopodobnie duzo.