[Ustrzyki Górne] Hotel Górski PTTK
Planuje wyjazd na tydzień i znalazłem to. Oferta wydaje mi się bezkonkurencyjna. Jeżeli zobaczymy inne hotele to tam chcą 100 zł za nocleg minimum, a tutaj jest niecałe 90 zł za nocleg, śniadanie i obiadokolacje (chodzi mi o tą promocje 615 zł za 7 dni). Warunki też bardzo dobre. To co chce, czyli pokój 1-osobowy mają. Proszę o opinie osoby, które tam były już, albo wiedzą coś więcej niż ja o tym miejscu.
Odp: Hotel Górski Pttk - Ustrzyki Górne - Bieszczady
Zabierz na wszelki wypadek zatyczki do uszu jak będą grupy zorganizowane przez firmy , ja dwa razy to przeżyłem pozatym wszystko w porządku.Przed położeniem się spać sprawdż czy w pokoju niema nietoperzy.Na potwierdzenie tych zdarzeń mogę przesłać film video.Wojtek.
Cytat:
Zamieszczone przez Wojtek1121
Na potwierdzenie tych zdarzeń mogę przesłać film video.
Bardzo prosze o przesłanie filmu. Przy okazji zobacze wnętrzne tego hotelu w rzeczywistości. Jak sie zmieści to na forum, a jak nie to możesz na e-mail:
hackmaniak[at]gmail[dot]com
Hehe, a co komu ptaszki przeszkadzają, takie milusie w dodatku ]:-> :D:D
Prześlij Mariuszowi zdjęcia basenu, czyli większej wanny :))))
J.P
Przez te 2 lata się nie udało niestety tam jechać, ale już w przyszłą sobotę jeżeli nic nie przeszkodzi będę w Bieszczadach, a konkretnie właśnie w tym hotelu. Czy ktoś z Was był tam niedawno i może jeszcze coś napisać o warunkach? Oprócz tego interesują mnie atrakcje w Ustrzykach Górnych. Czy realne jest dostanie się stamtąd na Ukrainę albo na Słowację i w jakim czasie? Tak mnie ciągnie w te rejony. Jeżeli się uda to wykupię sobie wycieczkę do Lwowa.
Cytat:
Zamieszczone przez
M@riusz
Przez te 2 lata się nie udało niestety tam jechać, ale już w przyszłą sobotę jeżeli nic nie przeszkodzi będę w Bieszczadach, a konkretnie właśnie w tym hotelu. Czy ktoś z Was był tam niedawno i może jeszcze coś napisać o warunkach? Oprócz tego interesują mnie atrakcje w Ustrzykach Górnych. Czy realne jest dostanie się stamtąd na Ukrainę albo na Słowację i w jakim czasie? Tak mnie ciągnie w te rejony. Jeżeli się uda to wykupię sobie wycieczkę do Lwowa.
Z atrakcjami oprócz pięknych gór to może być gorzej..w zasadzie jedyne (czytaj aż ) co tam można robić to chodzić po górach lub siedzieć w knajpach i pić piwo, można jeszcze się przejść do Muzeum Górskiego ( czynne w okresie wakacyjnym od godz 17 - 19 ). Jeżeli będziesz miał swój samochód, to przejście drogowe z Ukrainą jest jaką godzinkę drogi samochodem w Krościenku, a z Słowacją w Radoszycach (też coś koło 1h)
Cytat:
Zamieszczone przez
M@riusz
.... Oprócz tego interesują mnie atrakcje w Ustrzykach Górnych...
Osobiście jako atrakcję polecam ściezkę przyrodniczą dookół UG. Przejście spacerkiem zajmie około godziny. Wejść na ścieżkę można niedaleko Hotelu Górskiego przy goprówce. Polecam jako przyjemny przerywnik.
pozdrawiam
Marek
Można odpocząć, już na początku ścieżki pod wiatką w towarzystwie opróżnionych butelek, puszek po piwie i innych śmieci. :shock: