"Piotrowa Polana" w Wetlinie
Witam,
Planuje we wrzesniu wypad w Bieszczady, konkretnie do Wetliny i szukam wlasnie jakiegos w miare taniego noclegu, natrafilam na "Piotrowa Polane" i prosilabym o jakies opinie na temat tego ośrodka, moze ktos juz tam mial okazje przebywac...Bede wdzieczna za informacje i z gory dziekuje!Pozdrawiam....:razz:
Odp: "Piotrowa Polana" w Wetlinie
Ja tam bywam wprawdzie sporadycznie ale z radością. Lubię to miejsce, tam czas płynie wolniej. Jest tam coś co powoduje, że nie chcesz opuszczać tego miejsca. Nie mam tam luksusów ale jest specyficzna atmosfera. Dobrze karmią
Ja również polecam głównie ze względu na klimat zarówno ten dla oczu jak i dla ducha. W tym roku przebywałem tam 2 razy i prawda jest taka jak pisze Lucyna: nie chce się wyjeżdżać - i to niezależnie od pogody.
Oczywiście potwierdzam opinię, klimat nietylko samego miejsca, ale i wspaniałych właścicieli.... Jeżeli idzie o szczegóły techniczne, to może domki faktycznie bez luksusów, ale ... JA CHCE TAKĄ ŁAZIENKĘ !!!! ;) ... hehe....... czyściutko, nowiutko i sama radość ..... Jedzenie pyszne, domowe ..... No i kto się oprze gromkiemu .... "Hej ku górom !!!" ... :)
A czy spał ktoś w domkach we wrześniu? nie będzie zimno? bo wybieram się na Piotrową Polane :-)
Z góry dzieki