Romantyczne miejsce w Bieszczadach
Chcemy pojechac w Bieszczady z moim chlopakiem.Zalezy nam na milym,przytulnym i romantycznym miejscu,najlepiej z kominkiem,bo mamy bardzo duzo waznych spraw do obgadania.To przelomowy moment w naszym wspolnym zyciu i chcemy to jak najmilej zapamietac.Jesli znacie takie miejsce,w ciszy i spokoju,to poradzcie cos.Pozdrawiam
Odp: Romantyczne miejsce w Bieszczadach
Witaj na forum.:smile:
Za mało podałaś kryteriów i dlatego nikt Ci nie odpowiada. Nie wiemy czego oczekujesz poza ciszą i kominkiem. Żeby to znaleźć nie trzeba jechać w Bieszczad:wink: . Gdybym chciał być złośliwy to poleciłbym Ci restaurację ZACISZE w Cisnej. Nazwa mówi sama za siebie, a w środku jest i kominek:lol: :lol:
Pozdrawiam
I pewnie już w palą w kominku i kanapa jest przysunięta koło niego .Ech rozmarzyłem się .
Kiedyś takie chwile spędziłem w Leśnym Dworze w Wetlinie... (odpowiada podanym kryteriom...)
Hej!Dzieki za odpowiedzi.Nie sprecyzowalam dokladniej bo zupelnie nie znam tamtych terenow i chcialam sie zdac na szczere opinie fachowcow:)
Chcielibysmy troche powedrowac,troche pogadac,spedzic kilka milych,niezapomnianych wieczorow w przepieknym miejscu,dlatego zdecydowalismy sie na Bieszczady:)
http://www.domekmysliwski.bieszczady.pl/index.htm
Tanio nie jest, za to cicho i spokojnie, no i kominek :-). Polecam spacery do Krywego, na Dwernik Kamień, wzdłuz Sanu itd...
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
bertrand236
:-) Jest również sauna i basenik i.... Krystyna (pracuje tam ) , może pomóc i.... warto porozmawiac z nią
Pozdrawiam PF
troche poniżej, bliżej zalewu jest rajskie bardziej kameralnie\, ale kuminka brak www.owrajskie.pl
Dzieki wielkie za odpowiedzi:)
Bardzo ladnie wyglada ten domek mysliwski.Wynalazlam jeszcze cos takiego jak dom pod berdem,w Wetlinie.Znacie to miejsce?Jak myslicie,gdzie lepiej?Pozdrawiam goraco :)
Znam. Wetlina jest dla mnie mało romantycznym miejscem. Ale, ... warunki bytowe w Domu pod Berdem są raczej na pograniczu luksusu. Miejsce piękne. Cena nie odpowiada standardowi, jest niższa. Ale kominka nie ma, wieczory sami sobie romantycznie urządzicie. Na pewno nikt wam nie będzie przeszkadzał. Pokoje są w pełni samodzielne, zapewniona intymność pobytu. Ale nie ma tam atmosfery schroniska.
Wielokrotnie polecałem forumowiczom to miejsce, ale na romantyczny wypad? Ja bym wybrał Sękowiec lub schronisko harcerskie w Zatwarnicy, a dla mniej wymagających Krywe. - to jednak już koniec świata, jak również schronisko w Łupkowie i kilka innych miejsc "na uboczu".
O tej porze wszędzie będzie raczej pusto i nostalgicznie.
Cokolwiek wybierzesz z tych propozycji, będziecie zadowoleni.
Długi