Odp: Busiki we wrześniu ???
Generalnie nie powinno być problemów, jednak przygotuj się na oczekiwanie na busa.
Zresztą zawsze można liczyć na stopa.
busiki jezdza ale kase ciągnął niezłą
Miałem przyjemność korzystać z busików we wrześniu. Na trasie UG - Wetlina nie kursuje w dzień żaden autobus PKS, pierwszy bodaj koło 16. Z busami nie było problemów między godziną 8 a 10. Ceny też nie są zawrotne - raptem 5 zł. za osobę, przy grupie kilkuosobowej można negocjować, a to przecież około 20 km. Przewoźnicy bardzo narzekają na brak turystów - można od nich wziąć nr telefonu i umawiać się na godzinę. Pozdrawiam
witam
byłam cały ubiegły tydzień w Bieszczadach , tylko raz jechałam busem zapłaciłam 5 zł za przejazd z Wetliny do Cisnej , polecam stopa - skorzystałam z gościnnosci 17 kierowców
Nie sadze zebys miala jakies problemy-na szczescie(tak to mozna ujac)jest ich wbrod!moze faktycznie czasami bedziesz musiala sie naczekac,ale ktos Cie zawsze podwiezie:)wlasnie niedawno tam bylam(i musialam wrocic...:(-z Wetliny do Wolosatego-7zl,a miedzy UG-Wetlina 4zludanego lazenia!pozdro!
Na odcinku U.G.-Wetlina busiki kursują od godziny 10.Nie są to kursy regularne ale średnio co pół godzinki jakiś jedzie.Tak ma byc do końca września(pytałem jadnego z kierowców).Pózniej będzie gorzej...chyba że pogoda nadal będzie taka piękna no to wtedy turyści jacyś będą.