Odp: Bieszczady w TVN Meteo
W pierwszym odcinku pokazali Polańczyk i okoliczne pagórki, popływali statkiem po Solinie i jeździli rowerami, zachwalali bieszczadzkie jedzenie, ale bez konkretów. Szczerze mówiąc zawiodłem się. Program może sie spodobać chyba komuś kto nigdy w Bieszczadach nie był. Przed nami jeszcze 3 odcinki, oby były lepsze od pierwszego.
Oglądałem dwa odcinki. Zawiodłłem się bardzo. Lipa i tyle......
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
bertrand236
Oglądałem dwa odcinki. Zawiodłłem się bardzo. Lipa i tyle......
Pozdrawiam
Z przykrością muszę przyznać rację...
... albo nawet bez przykrości, lipa i strata czasu.
Trudno sie z kolegami nie zgodzić .
Lipa to nawet przyjemniejszy ma wyglad i milej się przy niej siedzi .
Hehehe, program o Bieszczadach - widziałem wczoraj. Parę ujęć z knajpy w Polańczyku i dyskusje o jakiejś formie kapuśniaku chyba. Rzeczywiście - Bieszczady po zbóju...
Aha, i pani dziennikarka pochwaliła się, ze przejechali aż PÓŁ POLAŃCZYKA na rowerze - mało się ze smiechu nie popłakałem.
Z niecierpliwością oczekiwałam pierwszego odcinka...i zobaczyłam hm...jak to nazwać...? kaszankę?
To na pewno nie zachęci innych do poznawania Biesków, chyba, że mieli inny zamiar :P
A bo wy byście tylko wszystko krytykowali ;) "Na miejscu" mają widac inne zdanie:
"Po żmudnych i długich przygotowaniach, mimo niesprzyjającej pogody, powstał bardzo ciekawy, w swej formule odbiegający od wcześniejszych emitowanych w telewizji program, charakteryzujący się wartką akcją , jak i mnogością i wszechstronnością przedstawianych ciekawych wybranych miejsc i ofert."
[...]
"Bieszczady od wielu lat cierpią na niedostateczną promocję w mediach , a informacje pojawiające się często mijają z rzeczywistością. Dlatego tak ważny jest ten pierwszy wspólny krok w kierunku potwierdzenia wizerunku Bieszczad jako regionu przyjaznego dla turysty o każdej porze roku. Miejmy nadzieję , iż powstaną kolejne wspólne projekty cieszące się tak dużym zainteresowaniem władz i lokalnej społeczności, gdyż wszystkim przecież leży na sercu rozwój turystyczny Bieszczad."
:mrgreen:
Wow... powaliło mnie na kolana i zaparło dech
:lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
Piotr
A bo wy byście tylko wszystko krytykowali
" (...) Dlatego tak ważny jest ten pierwszy wspólny krok w kierunku potwierdzenia wizerunku Bieszczad (...)."
No właśnie, wszystko krytykujemy, a ludziska tak się starają :lol: Wszak jest to tylko pierwszy krok.
Ciekawe jak będą wyglądać następne ?:twisted: