Może ktoś wybiera się w Bieszczady w najbliższym czasie...?
Poszukuje osób (najlepiej z Wlkp ale nie tylko...), które w najbliższym czasie planują wyjazd w Bieszczady i z różnych względów (może np nie są na tyle odważne jak ja;) ) nie chcą jechać same. Chciałabym wyruszyć w przyszłym tygodniu... Pozdrawiam wszystkich wędrowców
Odp: Może ktoś wybiera się w Bieszczady w najbliższym czasie...?
ja to w czwartek idę na szlak :)
Ja się wybieram, będę na miejscu w piątek 29 września :)
1 załącznik(ów)
Też będe w PIĄTEK ale 22.09.2006 :D NARESZCIE !!!!!! Może zbierze sie jakies towarzystwo na piwko w Starym SIole??? Oczywiście tylko na 1-2 i tylko wieczorem. Wczesniej tylko góry...... Kto bedzie w Wetlinie w ten weekend?
Będe 29,30IX -1X a potem na CZARTgraniu 13-14 października
Zapraszam i do zobaczenia
http://carynska.pl/index.php?option=...w&id=55&Itemid
Cytat:
Zamieszczone przez
KKKrzychoo
Kto bedzie w Wetlinie w ten weekend?
o ile mnie pamiec nie myli to kb teraz jest w bieskach ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
__andzia
To ja się dowiaduję z forum ,że dziecko wybiera się w Bieszczady.
W takim razie to i ja będę w tym samym czasie.
Pozdrawiam
sluchajcie ja tu nowa jestem, mam kilka pytan , bo tak nie bardzo sie orientuje...wybieram sie w przyszlym tygodniu w Bieszczady-sama, bo mam dosc wszystkiego i chce odpoczac od swiata, do Cisnej, ale wlasnie mi sie zachcialo rowniez spedzic noc lub 2 na Poloninie Wetlinskiej. Jak to zrobic?tzn. czy tam w tej Chatce calej sa pokoje, ktore mozna zarezerwowac?czy sie spi na karimacie na podlodze itd.
aha, jak teraz gory wygladaja????maja juz te barwy jesieni czy nie?
...niech pokłonią mi się połoniny....:(
w sumie za bardzo Ci nie pomogę, bo nigdy tam nie spałam, ale najlepiej jak sobie przedzwonisz 502-472-893 i dopytasz. Zazdroszczę Wam, że sobie jedziecie, a zwłaszcza Tobie, bo ja już tyle razy wybierałam się w Bieszczady właśnie żeby przenocować na Wetlińskiej i zobaczyć wschód słońca, ale jak do tej pory nie udało mi się znaleźć towarzycha, które chciałoby wędrować z worem. Może tutaj znajdę jakąś odważną duszę :)