Gdzie ?? KIMB VI 2007-- głosowanie tura I
ZASDY GŁOSOWANIA
Pierwsza tura- 5 miejscowości (alfabetycznie), czas głosowania od 19 .01 do 04.02 --jeżeli w tej turze, któraś z miejscowość uzyska 50% głosów , to uznajemy głosowanie za rozstrzygnięte. W przypadku nie rozstrzygnięcia zakładam drugą turę.
Druga tur- 2 miejscowości z największą liczbą głosów, czas głosowania od 5.02 do 18. 02 -W tej turze rozstrzygnięcie zapada normalną większością głosów.
Od chwili rozpoczęcia głosowania obowiązuje cisza "wyborcza" - zabrania się agitowania ,reklamowania i promowania w jakikolwiek sposób miejscowości znajdujących się w "fazie głosowania".
(Poprawiona z uwagi na zły termin głosowania)
EwaNatta
Odp: Gdzie ?? KIMB VI 2007-- głosowanie tura I
Mimo, że ostatecznie nie będę mógł wziąć udziału w KIMBie, z ciekawością śledzę przebieg głosowania.
dzięki drugiej turze powinniśmy uniknąć ubiegłorocznych dylematów :)
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Mimo, że ostatecznie nie będę mógł wziąć udziału w KIMBie, z ciekawością śledzę przebieg głosowania.
No szkoda, bo już liczyłem na to, że opijemy Długiego z jego browca;)
Mój młodszy nastawił piwo o nazwie "zimowe". Popijamy mimo braku zimy i zastanawiamy się jakim gatunkiem zaskoczymy Kimbowiczów?
Długi
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Szkoda ...szkoda , Andrzeju ... myślałem ,że pójdziemy wspólnie większą grupą na "Słowackie skrzynki " w okolice Kremenaros.
ps Długi jedną buteleczkę (może być pusta, ale z nalepką firmową ) zamawiam do kolekcji.
Cytat:
Zamieszczone przez
długi
...zastanawiamy się jakim gatunkiem zaskoczymy Kimbowiczów...
Hej :)
Może coś z tradycyjnych belgijskich piwek na wisienkach (Kriek), fermentowanych do nawet 18%?:D Lub Nagłą Śmierć (Mort Subite)?
Pozdrawiam,
Derty
Cytat:
Zamieszczone przez
Derty
fermentowanych do nawet 18%?:D
ja pilem jeszcze piwa z 18% alkoholu.... ale mogło by to byc ciekawym eksperymentem :mrgreen:
jestem za.
Cytat:
Zamieszczone przez
Xiro
ja pilem jeszcze piwa z 18% alkoholu.... ale mogło by to byc ciekawym eksperymentem :mrgreen:
jestem za.
W razie trudności z fermentacj służę koncentratem spozywczym 95%:D
D.