Gratulacje dla Ani i Xira
Z wielką przyjemnością podaje do wiadomości iż w dniu dzisiejszym
nasze grono powiększyło się o Tereskę .
Tereska jest córką Ani i Xira .
Młodym rodzicom serdeczne gratulacje
Drogie „ Xiroxy „ życzymy Wam by mała istotka wniosła w Wasze życie wiele wielkich wartości , była wam jak promień słońca który potrafi rozświetlić najbardziej pochmurny dzień i sensem bez którego życie jest puste .
Niechaj szybko rośnie ( należy dobrze karmić ) potem wsadzimy ją w nosidełko
i poniesiemy na połoniny ( zamiast parasola ) .
Tak sobie myślę : w maju w zeszłym roku wspólnie obchodziliśmy poprawiny Waszego wesela , towarzyszyliśmy Wam w podróży poślubnej - może by tak
na jesienie zorganizować poprawiny chrztu ?
pozdrawiamy serdecznie
Iza z Jurkiem
P.S.
Mam już chyba jakiś etat na forum w dziele „ogłaszanie radosnych nowin „:-P
Odp: Gratulacje dla Ani i Xira
Przyłączam się do gratulacji.
Gratulacje!!! Wiadomo, dzieci i szklanek nigdy w domu za dużo!
PS Iza, jak już tak masz z tym ogłaszaniem, to może we własnym imieniu ogłosisz jakąś radosną nowinę! (zastrzegam, na babcie jesteś stanowczo za młoda!). Pozdrawiam! + P......
Hej:D
Gratulacje, gratulacje:) Rozumiem, że teraz Xiro będzie bywał częściej w Dwerniku na pierogach?:P
Pozdrawiam,
Derty
Cytat:
Zamieszczone przez
iza
Z wielką przyjemnością podaje do wiadomości iż w dniu dzisiejszym
nasze grono powiększyło się o Tereskę .
Tereska jest córką Ani i Xira .
Tak sobie myślę : w maju w zeszłym roku wspólnie obchodziliśmy poprawiny ..... - może by tak
na jesienie zorganizować poprawiny chrztu ? .....
Do Ani , Xira i Tereski
Też brałem udział w tych przemiłych poprawinach(" tańczyłem ,miód piłem i lulki palił"), ale nie z tego powodu składam Serdeczne Życzenia dla Całej Rodzinki -- po prostu są to WSPANIALI LUDZIE, a CÓRA nie może być inna -- Dużo zdrowia życzę dla całej TRÓJKI
ps. pamiętajcie, że małe dzieci - mały kłopot , duże ......,
dlatego chyba w jesieni będzie lepiej przyjechać w Bieszczady całą Trójką ,niż za kilka lat.(może tak w Zagrodzie pod Chryszczatą ??) ---
ps.2 Iza TY masz dobry pomysł z tymi poprawinami "chrztu";) .
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Pastor
PS Iza, jak już tak masz z tym ogłaszaniem, to może we własnym imieniu ogłosisz jakąś radosną nowinę! (zastrzegam, na babcie jesteś stanowczo za młoda!). Pozdrawiam! + P......
A jasne że ogłoszę jeśli tylko będzie co ogłosić :razz: . Na babcie faktycznie jeszcze się nie bardzo nadaje i nie mam tu na myśli swojego wieku lecz raczej dobro ewentualnego wnuka .
Puki co teraz mam parę lat dla siebie , dzieci w miarę samodzielne
( starsza dziś odebrała dowód , wczoraj był u niej komornik z racji niezapłaconego mandatu ) planuję teraz trochę
„ pożyć „ zanim ogłoszę iż zostanę babcią .
Grzebałam sobie dziś w barku i znalazłam takie coś , dziwna sprawa że jeszcze coś w tej butelce jest - gwarantuje że oryginalne to co zostało . Ci co balowali na poprawinach wiedzą co to takiego .