Odp: Problem z noclegiem!
W ciemno nie warto, chyba, że awaryjny namiocik w plecaku się znajdzie :]
namiocik w bagażniku napewno się zmieści :]
a może macie jakieś propozycje jak spędzić pierwsze dwa dni? jeśli nie znajdę miejsc, to nad soliną nie będę się upierał. Może warto pojechać w inne miejsce? Będe wdzięczny za pomoc.
Połoniny w Bukowcu. Główny budynek mają wolne miejsca.
www.poloniny.pl
Czy w Bieszczady w ogóle warto jechać w ciemno? Teraz, latem.
Zależy na co liczysz.Są pola namiotowe itp
Ojej...
jeszcze do niedawna wszędzie (i w Bieszczady) jeździłam tylko latem, dopiero ostatnie lata mię wzięło na "posierpniowe" (czasami bardzo posierpniowe, bo aż do kwietnia ;)) wypady. Nigdy mi się nie zdarzyło, żeby nie znaleźć sobie miejsca do spania... Czasem zasypiało się na stołach, ławach, wiatach - co bądź, ale na to też miały wpływ okoliczności towarzyszące;) W schroniskach, jeśli już się chce spać-spać - to w ostateczności gleba nie gryzie, a jeśli kogoś jednak - namiociki teraz rzeczywiście lekkie robią...
Pozdrawiam spontanicznych, uśmiechy -
K.
ja nigdy "w jasno" nie jezdzilem,czy to zima czy lato-wszystko jedno.o tu bede dzis spal..i juz.
w ogole jestem przeciwny infrastrukturze turystycznej w gorach.. hehe heej!
dobrze prawi piekna niewiasta katarzynowosc,zebyscie panstwo na jakiejs lawie sie wylozyli na nocleg czy po prostu pod gwiazdami,od razu zyska na tym tzw.pozycie malzenskie i duchowosc.
z infrastruktury turystycznej fajna sprawa sa chatki studenckie i wiaty :)) i tam na szczescie nie trzeba nic rezerwowac :D