Odp: Spotkania wrześniowe
Witaj Bywalcze
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
A teraz zwracam się do Michała - otwartym tekstem: w zeszłym roku zaproponowałeś mi wspólne przewędrowanie (jednego dnia) trasy Sękowiec - Jabłonki, lub odwrotnie. Zgodziłem się (i to ochoczo), ale potem Tobie coś wypadło i w końcu nie spotkaliśmy się w Bieszczadach.
W tym roku także nie uda mi się zgrać mojego przyjazdu w Bieszczady z Twoim. Ja będę w Jabłonkach (o ile wszystko "wypali") od 05.10 do 25.10.
Pozdrawiam serdecznie
Szanowny Honorowy Panie Prezydencie! Czuje się zaproszony! Będę we wrześniu kilka dni w Bieszczadach (jak co miesięc) i pozwole sobie skorelować swoje plany z Twoimi! Resztę na prv! Pozdrawiam!
Cytat:
Zamieszczone przez
Michał
Witaj Bywalcze
W tym roku także nie uda mi się zgrać mojego przyjazdu w Bieszczady z Twoim. Ja będę w Jabłonkach (o ile wszystko "wypali") od 05.10 do 25.10.
Pozdrawiam serdecznie
sory ze wchodze w wasze ,i twoje''zmowy'',ale mam pytanko??zdradz mi prosze czym cie urzekły jabłonki,co tam jeszcze jest oprocz rzeczonego pomnika,naszego karolka ,"Ktory się kulom nie kłaniał",
my również będziem w Bieszczadzie wrześniową porą ... :-) więc może jakiś zacny trunek przyjąć wspólnie będzie nam dane....
pozrav
kobita
Witaj
Cytat:
Zamieszczone przez
pioabram
sory ze wchodze w wasze ,i twoje''zmowy'',ale mam pytanko??zdradz mi prosze czym cie urzekły jabłonki,co tam jeszcze jest oprocz rzeczonego pomnika,naszego karolka ,"Ktory się kulom nie kłaniał",
Cieszę się, że tak postrzegasz Jabłonki. Mam nadzieję, iż cała reszta potencjalnych turystów pomyśli tak samo jak Ty i pomknie do Cisnej, Wetliny czy też Ustrzyk
Aha - jest tam jeszcze fajny kiosk z pamiątkami i ciekawy kibel.
Pozdrawiam
I my z Tarninką też będziemy wrześniową porą ,a że trunki przyjmować lubimy to też na jakieś spotkanko się piszemy :-)).Tym bardziej że w Sękowcu o tej porze całkiem niezłe rykowisko..........:-)
Cytat:
Zamieszczone przez
manio
I my z Tarninką też będziemy wrześniową porą ,a że trunki przyjmować lubimy to też na jakieś spotkanko się piszemy :-)).Tym bardziej że w Sękowcu o tej porze całkiem niezłe rykowisko..........:-)
W Sękowcu to i w maju trafia się rykowisko :mrgreen: :twisted:
A może krótki wypad na wschód ?
Ja 28. 09 - 04. 10 Gorgany