-
Prosze o pomoc
Szukam pewnego opowiadania dotyczącego Bieszczad i w związku z tym mam prośbę.
Parę zdań naprowadzenia i może ktoś to skojarzy z tym humorystycznie napisanym artykułem (a może to była prawda).
Bieszczady pięknie wyglądają i można się nimi zachwycać gdy przyjeżdża się tu na urlop na kilka dni.Nasz bohater też się zachwycał i któregoś dnia postanowił
tu zamieszkać.Na początku było pięknie ale z każdym dniem coraz więcej kłopotów,trudności i problemów.Gdy nadeszła zima cała energia i zachwyt przemienił się w rozpacz.Po krótkim pobycie marzył o powrocie.
Proszę starych bywalców forum o podesłanie mi tej opowieści.Jestem tego pewny że większość z Was to kiedyś czytała.Myślę że Ci co nie czytali chętnie się z tym zapoznają.
-
Odp: Prosze o pomoc
No wim o co chodzi, tylko gdzie teraz tego szukać..... hmmmmm....... poszperam w każdym bądź razie....
kb
-
-
Wiedziałem że mogę na kogoś liczyć ale że to będzie tak szybko to się nie spodziewałem. Widocznie nie tylko mi ten artykuł przypadł do gustu.
Fajnie by było jakby zapoczątkował jakąś ożywioną dyskusję na forum.
dzięki kobieta_bieszczadzka
-
Parę dni zastanawiałem się czy jest sens prosić o coś co się czytało ze dwa lata temu.Zdecydowałem się no i już odpowiedź nadeszła.
Ciekawi mnie teraz reakcja tej osoby której to podeśle.Ona też zachwyca się Bieszczadami
dzięki marcowy tak to o to chodziło
-
tia, było to kiedyś. Czasem fajno sobie przypomnieć takie starocie.