Widząc duże zainteresowanie forumowymi naklejkami, naszywkami, koszulkami itp. otwieram wątek poświęcony temu tematowi.
Iza, rozumiem, że przejmujesz inicjatywę w tej sprawie i zajmiesz się nią z właściwą Tobie energią.
Wersja do druku
Widząc duże zainteresowanie forumowymi naklejkami, naszywkami, koszulkami itp. otwieram wątek poświęcony temu tematowi.
Iza, rozumiem, że przejmujesz inicjatywę w tej sprawie i zajmiesz się nią z właściwą Tobie energią.
Jestem jak najbardziej za pomysłem „gadżetowym”. Koszulki, naklejki na samochód, „blachy” do wpinania, smycz to dobry pomysł. W ubiegłym roku organizowałem rajd rodzinny i załatwiłem koszulki o dość dobrej jakości (bawełna 200 g), z obustronnym nadrukiem w cenie 22 zł/szt. Blachy do wpięcia w cenie 5zł/szt. Były to małe nakłady (15 szt.), myślę, że przy większych nakładach cena powinna być niższa.
Trzeba pomyśleć nad odpowiednią grafiką, treścią nadruku (może zrobić mały konkurs ?) i zabrać się do roboty, aby na wiosnę zdążyć.
W razie potrzeby służę pomocą.
Polej proszę dać kontakt do " producenta " , chętnie zadzwonie i pogadam o cenach .
Co do konkursu to pomysł może i niezły ale znów wprowadzi zamięszanie i przeciągnie sprawę w czasie . Mamy już coś w rodzaju logo - znaczki z KIMB-ów . Trzeba poprosić Marka aby nam teraz taki ogólny znaczek stworzył .
Jeśli mamy coś robić to może zacznijmy od razu robić a skończmy z obradowaniem
co do niczego nie doprowadzi .
Trzymam teraz w dłoni odznakę - plakietkę z napisem (CYT. DOKŁADNIE):
"St@ły Bywalec
I KONGRES INTERNAUTÓW
MIŁOŚNIKÓW BIESZCZAD
14 WRZEŚNIA 2002
DWERNIK"
Przypnę ją sobie do ubrania podczas najbliższego Sylwestra, którego zamierzam spędzić w Ostoi w Suchych Rzekach.
No i co Wy na to ?
Myslę, że będę w stanie dać lepszą cenę na koszulki, nawet przy podobnym nakładzie, ale szczegóły podam jutro wieczorem.
I bardzo dobrze prosimy o niską cenę i wysoką jakość ( nie jakiś byle jaki materiał ) .
Osobiście jestem jak najbardziej za koszulkami jednak na pierwszym miejscu stawiam na nalepki samochodowe . Koszulka jak koszulka starczy na dwa dni i koniec koszulki,bo w przepoconej chodzić nie będę a prać mi się nie zechce ( to w Bieszczadach ) .
Nalepeczkę sobie na samochodzik nakleję i może spotkam pod jakimś marketem ( nie to że lubie markety ale wyszło że pracuje w czterech ) bratnią duszę , a wiadomo ludzi tam kręci się niemiara .
…………………. i o dziwo mąż mi mówi :a jasne naklejaj sobie ………a nic nie wspomina o szpeceniu samochodu bądź innych szkodach………..
pozdrawiam i czekam na dalsze info
a ja nalepie na samochód i dostane w łeb za oblepianie cudzych samochodów.
Mniemam że prędzej kupie koszulke / polar niż auto do oplepienia. Choć sama ramka.... no może w łeb nie dostanę (za nalepkę może też nie), ale już bankowo nie szarpnę się na paliwo co by śmigać 700km tam i 700 do Poznania.... więc po oblepionym aucie nikt mnie nie pozna... już prędzej po samych blachach PO w nietypowym miejscu Bertranda poznają .... bez nalepki i ramki
Jestem za ciuchem.
Iza, a koszulki nikt Ci nie każe zmieniać- będziesz miała spokój od komarów.
Ja na to tak - zakładam łańcuchy na swoje czarne monstrum i jadę do SR:D Sprawdzić zgodność z regulaminem tej naklejki:D Następnie udam się kawałeczek obok, do Mucznego, gdzie zamierzam wypić piwko z ojcem Barnaby:D O ile monstrum da radę - plan wykonam;D Gdyby do tego czasu udało się wykonać nalepki na samochody ewentualnie ramki na tablice z odpowiednimi znakami, to zaopatrzę swe monstrum w te znaki:)
Tu powiem, że podoba mi się drzewko z logo Forum. Jest nieco dwuznaczne:P
Niestety nie mam zielonego pojęcia, gdzie można te gadżety wykonać więc zdaję się na doświadczonych forumowiczów:)
Pozdrawiam,
Derty
tylko muchy się zlecą.... 8-)
myślę, że i koszulki i nalepki są wskazane.... nie każdy ma afto...żeby sobie nalepić... a koszulek zawsze można kupić tyle ile dni wyjazdu ;).... można iść dalej... tzw. "smycze", też można zrobić niewielkim kosztem... a wtedy można je wykorzystywać na KIMB-ach do identyfikatorów... takie tam babskie pomysły ...
projekt myślę, że powinien być poddany jednak opinii, jeśli nie ogólnej to może admina 8-).....
pozdav