Odp: Wetlina - Dom pod Berdem
Mają na każdym prawie portalu reklamę, jest podany telefon. Zadzwoń do Eli i wypytaj. Pamiętam, że stała jakaś huśtawka, czy było miejsce na ognisko? nie pamiętam. Raczej gril.
Długi
Cytat:
Zamieszczone przez
długi
Zadzwoń do Eli i wypytaj.
Teraz to raczej do Mikołaja, Eli syna, bo to on prowadzi Dom pod Berdem... ;-)
A odpowidając na pytanie to zarówno Pod Berdem jak i w Łuce jest miejsce na ognisko. A czy huśtawka jakaś jest - kurcze, nie wiem. Bywam to co chwila ale nie kojarze...
Najlepiej zadzwonić i zapytać. ;)
Ognicho jest. Do pobiegania też się znajdzie trochę miejsca dla malucha. Z huśtawką lipa :)
Pozdrowionka!
Wielkie dzieki :)
Mam jeszcze jedno pytanie - troche sie boje,ze mnie znowu wyzwa i wysmieja,ale co tam- kto pyta nie bladzi.NA roznych forach o tym domu wyczytalam praiw same pozytywne opinie,ale po przejsciach w Karpaczu,wole sie upewnic.Kiedys tak trafilam,ze szkoda gadac.W necie zdjecia pokoi super,a na miejscu KATASTROFA - zupelnie inna bajka.No i pytam czy tam pokoje i ogolnie dom wyglada tak jak na zdjeciach w necie ?? Wiadomo,ze wszystko niszczeje z biegiem lat,ale czy klimat jest taki jaki jest na www??
Jeżeli chodzi o Łukę to dostaniesz więcej niż oczekujesz. W tym domu panuje specyficzna atmosfera. Jesteś bardziej gościem niż turystą.
Pod Berdem takoż. Zobacz zdjęcia Grzecha. Są przecudne.
Jeśli chodzi o Dom pod Berdem, to jest tam jak na zdjęciach.
Długi
Czyli tam musi byc fajnie.Pewnie kiedys sie tam wybierzemy.Teraz pojedziemy gdzies kolo Polanczyka.Okazalo sie,ze znajomi tez jada w bieszczady i maja tam sprawdzona 'noclegownie'.A w kupie zawsze razniej :-D
Moze za rok sie wybierzemy do domu pod berdem,bo wyglada bardzo ciekawie.