Odp: Chaty w Bieszczadach?
Cytat:
Zamieszczone przez
berta
Szperam po forum, szperam i nie mogę znaleźć:).
Czy moglibyście wymienić kilka najbardziej klimatycznych wg was chat bieszczadzkich, w których można przenocować w czystospartańskich warunkach? Oczywiście poza chatą Socjologa, rzecz jasna:). Byłabym wdzięczna również za lokazlizację ich w terenie. Najlepiej wymieńcie takie, które mile wspominacie i są wam bliskie.
Z góry dzięki. :wink:
Łupków
B.
Może jednak uzupełnię - miejsca podawać chyba nie trzeba.
Mi się najbardziej podoba lokalizacja - dosłownie "na końcu świata".
Niestety nie wiem czy ostatnio coś nie zmieniło, ja tam byłam ostatnio jakieś 3-4 lata temu, wcześniej kilka razy też.
Wtedy jednak atmosfera była wspaniała.
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
Łupków
Mi się najbardziej podoba lokalizacja - dosłownie "na końcu świata".
Niestety nie wiem czy ostatnio coś nie zmieniło, ja tam byłam ostatnio jakieś 3-4 lata temu, wcześniej kilka razy też.
Wtedy jednak atmosfera była wspaniała.
Tak też zostało... :grin: (info z 1.05.2008 )
Oczekuję więcej takich miłych postów:) B. dziękuję za dotychaczasowe..
i czekam na kolejne..
Pozdrawiam
Krywe nad Sanem. Tosia wynajmuje bacówkę. Jest minimum socjalne i do sklepu godzina marszu. Trudno o miejsce bardziej na uboczu
Długi
Cytat:
Zamieszczone przez
długi
... i do sklepu godzina marszu. ...Długi
Jeżeli szybko się chodzi;)
pozdrawiam
a ja mam pytanie do bieszczdników itp. ile tzw. chatek, których nie ma na mapie i gdzie można się przespać przy kominku (jak obnoga) znaleźliście sami tj. idąc gdzieśtam - o jest. Pytam bo chodzę po biesach od 17 roku życia teraz mam 31 i takich chatek znalazłem 1! byłem w tamtym tygodniu i nie mogę dojść do siebie, więc poprzez forum chciałbym mieć namistkę bieszczadów - choć wiem że to niemożliwe niestety
bartek
Cytat:
Zamieszczone przez
rartekr
a ja mam pytanie do bieszczdników itp. ile tzw. chatek, których nie ma na mapie i gdzie można się przespać przy kominku (jak obnoga) znaleźliście sami tj. idąc gdzieśtam - o jest. Pytam bo chodzę po biesach od 17 roku życia teraz mam 31 i takich chatek znalazłem 1! byłem w tamtym tygodniu i nie mogę dojść do siebie, więc poprzez forum chciałbym mieć namistkę bieszczadów - choć wiem że to niemożliwe niestety
bartek
Wątpię, zeby ktoś ci na tak postawione pytanie odpowiedział...
być może, ale w wielu watkach poawiają się te "chatki", i zastanawia mnie ile osób (spośrów piszących o nich) na nie trafio a ile po prostu dostało na talerzu jest tam i tam
A to ma jakieś znaczenie?czy samemu czy przez kogoś?;-)