Wołosate - Muczne - przewoźnicy
Czy ktoś wie czy w sezonie kursują busy z Wołosatego do Mucznego. Jeśli tak to gdzie uzyskam informację o rozkładzie (lub jeśli nie ma takowego to w jakich godzinach należy ich "łapać")
Temat dla mnie istotny gdyż chciałbym przejść trasę z Wołosatego do Mucznego (wiadomo którędy) ale bez przewoźnika temat raczej nie realny.
Z góry dzięki.
Odp: Wołosate - Muczne - przewoźnicy
Zamów busa do Mucznego na wybraną godzinę lub na telefon (w Mucznem możesz nie mieć zasięgu). Nr telefonu znajdziesz na miejscu.
Długi
Na miejscu to znaczy gdzie, jako ogłoszenie na słupie? A może dysponujesz tym telefonem?
PS. Bardzo dziękuję za informację.
Na słupie przy przystanku w U.G.,
Grześ
38-713 Lutowiska 95/5
tel. (013) 461 00 77, tel. komórkowy 0692 016 605
Długi
Cytat:
Zamieszczone przez
stasiuvino
Czy ktoś wie czy w sezonie kursują busy z Wołosatego do Mucznego. Jeśli tak to gdzie uzyskam informację o rozkładzie (lub jeśli nie ma takowego to w jakich godzinach należy ich "łapać")
Temat dla mnie istotny gdyż chciałbym przejść trasę z Wołosatego do Mucznego (wiadomo którędy) ale bez przewoźnika temat raczej nie realny.
Z góry dzięki.
Realny, jeżeli będziesz szedł zgodnie z prawem, szlakiem przez Bukowe Berdo (nie przez Przeł. Bukowską i nie przez Kińczyk :-)) ). Pamiętaj, że to BPN. Możesz wrócić tą samą drogą. Inna perspektywa... Życzę wielu wrażeń
Tak, tak wiem...
Nie realny gdyż będę szedł z dziećmi. W dwie strony nie dadzą radę a i tak mam wątpliwości co będzie w jedną....
Ale jest tel. więc idziemy.
W praktyce można mieć 10 telefonów na busy, a i tak zostają własne nogi... :?
1) nie masz zasięgu gsm (obojętnie którego z was)
2) nie ma czasu, jest zajęty
3) jest w trasie
4) je obiad
5) ...
Umawiając się wcześniej problemu nie będzie, a i odpowiednio płacąc człeka od kotleta odciągnąc da radę;)