niebieskim z Ustrzyk D. do Kalwarii ?
Witam. Mam takie niewinne pytanie: czy ktoś z Pań lub Panów Posłów przemierzał nożnie trasę z Ustrzyk Dolnych do Kalwarii Pacławskiej ? Na mapie wydaje się to być okrutny karwas drogi. Na ile godz. szacujecie taką trasę ? Generalnie: warto czy też sugerujecie inny że tak powiem, przebieg ?
Odp: niebieskim z Ustrzyk D. do Kalwarii ?
według tabliczek ok 12h, zależy jak chyży jesteś;), jeśli lubisz klimat gór słonnych i pogórza to ta trasa Ci sie spodoba.
Cytat:
Zamieszczone przez
Misieg
według tabliczek ok 12h, zależy jak chyży jesteś;), jeśli lubisz klimat gór słonnych i pogórza to ta trasa Ci sie spodoba.
Dzięki. Lubię więc spróbuję. A kolega widzę że prawie z tych samych stron czyli Lubelszczyzna.
Szedłeś kiedyś tym niebieskim czy tylko teoria ?
Cytat:
Zamieszczone przez
Fiaa
Dzięki
Cytat:
Zamieszczone przez
jaNO
Dzięki. Lubię więc spróbuję. A kolega widzę że prawie z tych samych stron czyli Lubelszczyzna.
Szedłeś kiedyś tym niebieskim czy tylko teoria ?
Pare lat temu tam byłem, w te wakacje może się tam ponownie wybiorę, bo muszę "zaliczyć" znowu Turnicę. z tym,że z Suchego Obycza nie schodziłem do Kalwarii, tamtego odcinka osobiście nie znam;)
Tak zerkam na mapę i widzę że niebieski na odcinku Wojtkówka-Kalwaria na 90% prowadzi drogą stąd moje wątpliwości czy aby warto.
Kiedyś odcinek Wojtkówka-Arłamów przedarłem na azymut i było fajnie, teraz zaś chciałbym spróbować alternatywnej drogi czyli normalnie. Warto ?
Możesz zawsze podarować sobie Kalwarię, i wybrać sie żółtym na Kopystańkę.