nie na temat grupy ale moze pomozecie
Wiem ze na tej grupie jest sporo ludzi z Warszawy. Szukam miejsca gdzie w okolicach do 100 km od wa-wy mozna wybrac sie na krótki biwak .Ale jak ktoś zna miejsce do polecenia gdzieś indziej to tez poproszę. Bieszczady .... niestety nie wchodzą w grę za daleko i juz bylem na łez padole w tym roku było cudnie ale za krótko bieszczady po 8 latach takie same [góry] reszta sie zmienia.
Pozdrawiam
frecio
a i jak kongres odbedzie sie 14-09 to wypijcie moje zdrowie mam urodziny w tym dniu ja za was wypiję
czesc
Re: nie na temat grupy ale moze pomozecie
Bardzo fajne do wędrowania są tereny Kampinoskiego Parku Narodowego. Kup sobie przyzwoitą mapę turystyczną KPN (w księgarni kartograficznej "Atlas" na ul. Jana Pawła II) i w legedzie poszukaj miejsc biwakowych. Np. koło wsi Łubiec, albo w Górkach przy plebanii. Staraj się jeździć bardziej na zachód, gdyż im bliżej W-wy, tym bardziej wydeptane.
Ja do Puszczy Kampinoskiej nie jeżdżę na biwaki. Wyjeżdżam samochodem rano, parkuję w bezpiecznym, zaprzyjaźnionym miejscu, robię pieszo pętlę do 30 km, i tego samego dnia wracam wieczorem (już po korkach, jeśli to nie jest niedziela). Tak szlifuję formę na Bieszczady.
SB
Re: nie na temat grupy ale moze pomozecie
Dobry pomysł za tym Kampinosem może też tak spróbuję a narazie jadę nad j.Nidzkie .Paranoja pochodzę z Mazur mieszkam 5 lat w Wawie i jadę teraz na Mazury....................... co sie dzieje z tym światem SB dzieki za radę jak możesz to podaj " tak zwane bezpieczne miejsca " proszę .
Szkoda że nie bedzie mnie w Bieszczadach w tym czasie co kongres
Pozdrawiam Wszystkich Cześć
frecio
"W Bieszczadach najlepsze pierogi są w knajpie w Dwerniku."