Odp: Droga Ustrzyki-Wołosate
Witaj na forum :)
Jest wyremontowana, przejedziesz bez problemów. Nie wiem jak wygląda droga Liszna-Roztoki G., ale teraz pewnie droga UG - Wołosate wygląda lepiej.
Autostrada nie droga piękna gładka i cudowna:grin: Gorzej jeżeli chodzi o dojazd do Mucznego i chyba największa porażka to droga z Polany do Lutowisk a jak będziesz jechał w okolicach Otrytu to obecnie zamknięta jest część drogi między Polaną a Czarną .
Pozdrawiam Satyr
Droga Liszna-Roztoki Grn jest w porównani z jeszcze innymi drogami drogą niezgorszą:) Czyli używając jej jako punktu odniesienia, droga do Wołosatego jest nieprzyzwoitą orgią gładkości:) p.s. Pozwolę sobie przestrzec przed drogą przez Pohary. Po ostatnich deszczach od str Seredniego nabrała bieszczadzkiej wyrazistosci. Czyli po utracie drogi przez Buk znów mam trase typu "k...a! Już nigdy więcej" jakoś mnie to bawi:D
Znam " Zenka" razem odśnieżaliśmy o świcie:)
W całej Polsce drugiej takiej drogi szukać jak UG- WOłOSATE. Droga unijna!
Drogowcy kończą jeszcze mostek w Wołosatym oraz umacniają osuwisko przed Wołosatym.
Dzięki za wszelkie odpowiedzi. Śmignę zatem do Wołosatego, a potem na Halicz.
Droga do Mucznego, a w zasadzie do Tarnawy przeraziła mnie już na początku i dałem spokój. Co skądinąd wyszło może i na dobre, bo poszliśmy ścieżką edukacyjną wokół Lutowisk - 0,0 spotkanych ludzi :-). Na Otryt też chyba pójdziemy z Lutowisk.
Pozdrawiam serdecznie :-)
Tomek B.
A swoją drogą, to wiecie czyim imieniem ma być /ewentualnie już jest/ nazwana ta droga?
To może jeszcze jedno pytanie, mini -zagadka ;)
Czym zasłynęła ta droga, wśród zagranicznych gości, w momencie oddania jej do użytku po remoncie późną jesienią zeszłego roku ?
pozdrawiam serdecznie
Aleksandra
Cytat:
Zamieszczone przez
Aleksandra
A swoją drogą, to wiecie czyim imieniem ma być /ewentualnie już jest/ nazwana ta droga?
Drogę nazwano imieniem Bogusławy Kranz