Odp: Rajd IMB. Rykowisko 2008
Henek!
Jaką krytykę?:shock: Pomysł jest zaje..fajny. GRATULACJE!!! Tylko trochę mało czasu na zorganizowanie sobie wyjazdu. Nie wiem, czy mi się uda, ale obiecuję, że będę nad tym pracował.
Pozdrawiam
Pomysł znakomity. O czymś podobnym wiosną mówił imć Jabol.
Cytat:
Zamieszczone przez
Henek
(...)
Termin jest na pewno istotny, końcowe spotkanie w sobotę 18 października.
Ważne jest to, że nic nie jest gwarantowane.
(...)
Wszystko mi się podoba:
-nazwa, RIMB-Rykowisko 2008
-to, że trzeba liczyć tyko na siebie
-miejsce "NA KOŃCU ŚWIATA"
-oraz to, że trza przywlec się na własnych nogach.
Ale termin dałeś Henku chyba specjalnie, aby było super kameralnie. U mojego pracodawcy muszę 3 miesiące wcześniej ustalać czas urlopu. Tak więc w moim wypadku, zamiast RIMB-u będzie praca.
i jest to termin Czart Grania dodatkowo
Tak, niestety nie można mieć wszystkiego.
Może jest to jakaś alternatywa (w tym terminie), a może nie.
Patrząc na mapę nie znajdziemy w pobliżu znanych bieszczadzkich metropolii, znanych lokali, w dodatku daleko do połonin i najsłynniejszych traktów.
Nie ma w planie występów, koncertów, zawodów , pokazów !!!
... cóż to więc za alternatywa ?
No właśnie o tym mówię, część ludzi jeździ regularnie na Czart Granie-będą zmuszeni niestety ale wybierać
NIe ma konca swiata gdyz ziemia jest okragla , nie nauczyli tego w szkole uhh trza sie wrocic do podstawowki. Rykowiska najlepsze sa wiosna tak jak kasztany z placu pigal ;)
Nareszcie!Henek, twój pomysł jest super! Już myślę nad trasą i modlę się o pogodę... Aktywny, kameralny RIMB, to jest to.
Dzięki za dobre słowa. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce. W tej chwili jest na liście chętnych cztery osoby.
O pogodę się nie martwię, dla bieszczadników w Bieszczadach zawsze jest łaskawa.
Dodatkowe podziękowania dla Klopsika który zauważył że :
Cytat:
Rykowiska najlepsze są wiosna
Myślę, że zdradzi po jakim płynie można dokonywać tak wzniosłych odkryć. Też chcielibyśmy coś odkryć. W końcu ma być to również odkrywcze spotkanie.