Bieszczadnik najbardziej bieszczadzki
Witam
Chcialbym oglosic konkurs na najbardziej bieszczadzkiego bieszczadnika , krotko rzecz ujmuja kto jest najbardziej bieszczadzkim bieszczadnikiem :-)
Nagroda glowna jest flaszka zacnego dynksa dla osoby ktora zapoda kandydature wraz z odpowiednim zyciorysem.
Odp: Bieszczadnik najbardziej bieszczadzki
No ale musisz określić kryteria bieszczadzkości bieszczadnika-czy to ilość wypitego dynksu,czy też wyjść na Tarnicę (np z wycieczkami pod pieczą).A może czas pobytu w Bieszczadzie,kilometraż szlakowy,łączny tonaż wora,itp,itd... :twisted:
ależ skąd;) przewrażliwiony jesteś, nerwy zszargane po forach wszelakich masz to i podstęp węszysz wszędzie :)
Ja Prze Pana, ja pierwsza! Ja pierwsza zgłoszę kandydaturę!
klopsik wygrywa w przedbiegach.
Nie wiem jak tam z dinksem ale bezprzecznie zabierał się do naszej turnickiej marychy.
Na Tarnicę chadza z wagonem i bez wagnu ( przychodzi klopsik do lekarza i narzeka;
- panie doktorze ciagle wydaje mi się, ze ktoś za mną chodzi,
- a kim pan jest z zawodu
- przewodnikiem.)
Czas w Bieszczadach spędza? Spędza. Na forum także ma bardzo duże osiągnięcia.
Co tam kilometraż. On pozaliczał wszystkie bieszczadzkie dziury.
Wory także ma, gdzieś musi nosić ten swój kucharski sprzęt.
Jako pomyslodawca i fundator nagrod niestety nie moge brac udzialu w konkursie. Sa jakies sensowne kandytatury bo jak narazie widze tutaj marszalka wojewodztwa :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Ja Prze Pana, ja pierwsza! Ja pierwsza zgłoszę kandydaturę!
klopsik wygrywa w przedbiegach. [...] Wory także ma, [...]
Nie wątpię... :D
pozdrawiam
..ale (w zasadzie nie chciałem zaczynać od ale) niech będzie miał jak najmniej cech wspólnych z zakapiorami.... Skoro najbardziej bieszczadzki, to czy urodzenie poza "terytorium" nie dyskwalifikuje w przedbiegach osiadłych TU ludziów?
Ten kandydat to zyw czy martwy moze byc? Zreszta niewazne i tak nic z tego nie bedzie a jesli bedzie to niech zwyciezca obali te flaszke to bedzie kozak
...prrrrrrrrrrrrr....stój szalony.... może niech oną flaszkę obali z forumowiczami... hę?