-
Szukam ziemi...
Szukam kawałka ziemi w nieuczęszczanej i nie tak mocno atrakcyjnej części Bieszczad, tzn. Pogórze. Nie chcę kurortów i masy turystów, nie stac mnie też na działkę na stoku Smereka... Kawałek ziemi na hodowlę kwiatów, ok. hektara, ze starą chałupką lub możliwością zbudowania takowej. Może byc skrawek ziemi budowlanej i skrawek rolnej, w miarę blisko, żeby można na pieszo dojśc do swojej pracy:) Chętnie w rejonie Baligrodu. Wiem, najepiej samemu zobaczyc, ale wyjechałam za granicę, żeby na ten swój kawałek biesów zarobic.... Nie mogę więc sama szukac. Jeśli ktoś wie o miejscu, w któego cenę nie wlicza się szmeru strumienia i widoku na Solinę, ale też bez betonów dookoła, będę wdzięczna za kontakt.
-
Odp: Szukam ziemi...
A do jakiej pracy masz mieć blisko,bo od tego trzeba uzależnić "rejon"poszukiwań.?
-
-
Mozesz miec problemy. Sam szukam od jakiegos czasu ale jestem mocno rozczarowany. Oferty developerow sa tak zawyzone ze nawet nie probuje z nich korzystac. Ostatnio szukam czegos na ukrainie i mysle ze to jest to
-
I znów powiem tak-nie warto szukać w ofertach i przez pośredników.Napisz Edytam,czego szukasz konkretnie.Zawsze ktoś coś wie i może służyć podpowiedzią!
-
Tu jest wydzielony wątek, który może Cię zainteresować. Znajdziesz tu m.in. namiary osób, do których możesz zwrócić się bezpośrednio. Sporo ofert działek jest także na Allegro.
W nawiązaniu do postu WUKI - jeśli Edytam szuka czegoś zdalnie, to chyba nie uniknie korzystania z pośrednika. Zresztą jeśli firma jest solidna, potrafi być pomocna i warto zapłacić prowizję. Co kto lubi :-)
-
Dziękuję za rady. Do pracy, czyli do tych kwiatów:) Chodzi mi o sytuację, gdyby np. była jakaś chałupina lub działka budowlana, malutka, i osobna działka rolna w tej samej miejscowości, lub w miarę blisko, żeby sobie zamieszkac i chodzic do kwiatów. Nie musi to byc w jednym kawałku. Sprzedaję je przez internet, sama wysyłam, więc nie muszę miec super drogi dojazdowej dla klientów.
Chciałabym kupic skrawek w tym roku, może za rok czy dwa coś dokupic. A ceny na allegro śledzę.... Pośrednicy też liczą sobie coraz więcej, z miesiąca na miesiąc ceny rosną, ale dopiero latem będę mogła pojechac i zobaczyc upatrzone ewentualnie wcześniej w necie działki, i może coś kupic od razu. Myślę, że ok. hektara na początek, z szansą na zakup czegoś w pobliżu później, więc nie w wiosce, gdzie akurat jedna jedyna działeczka się cudem znalazła, a dookoła już wszystko zagospodarowane. Mogłaby to byc bodowlana na początek, malutka, ale z możliwością dokupienia rolnej parę miesięcy czy rok później.
-
Nie sa to okolice Baligrodu ,ale moze tu cos znajdziesz ciekawego.Powodzenia. http://www.pomoc24.net.pl/
-
Nie chodziło mi o to,zeby pośrednikom od ust odejmować.Raczej o wskazanie prywatnych adresów,pod którymi mozna nabyć cos interesującego (mam kilka wskazówek)a pytałam o rodzaj pracy,bo chodziło o odległość od jakichś,nazwijmy to,etatowych miejsc.Pozdrawiam.
-
Etatowych miejsc nie szukam:) Sprzedaję kwiaty przez internet, więc potrzebuję tylko zawieźc je na pocztę.