Beskidy Zachodnie na zimowo
Hej,
podobnie jak kolega joorg zainaugurowałem sezon zimowy w górach.
Jako, że góry najbliższe mojego domu to grupa Beskidów Zachodnich, wrzucam wątek do offtopa. Jak znów gdzieś poszuram to coś tu wrzucę ;)
Inauguracja miała miejsce wczoraj czyli 28.12.2008, był to dzień wyjątkowo pięknej pogody,w dolinie mróz -12, wyżej znacznie cieplej...inwersja, śniegu niezbyt wiele (od 5 do 50cm), ale spokojnie dało się nartkami operować.
Jak ktoś zainteresowany to można zajrzeć na moje fotki tu: http://tiny.pl/68kj
pozdrowienia ;)
Odp: Beskidy Zachodnie na zimowo
Cytat:
Zamieszczone przez
paszczak
Hej,
podobnie jak kolega joorg zainaugurowałem sezon zimowy w górach.
Jako, że góry najbliższe mojego domu to grupa Beskidów Zachodnich, wrzucam wątek do offtopa. Jak znów gdzieś poszuram to coś tu wrzucę ;)
Inauguracja miała miejsce wczoraj czyli 28.12.2008, był to dzień wyjątkowo pięknej pogody,w dolinie mróz -12, wyżej znacznie cieplej...inwersja, śniegu niezbyt wiele (od 5 do 50cm), ale spokojnie dało się nartkami operować.
Jak ktoś zainteresowany to można zajrzeć na moje fotki tu:
http://tiny.pl/68kj
pozdrowienia ;)
No po prostu niesamowite :-)
Ależ ja Wam wszystkim zazdroszczę - buuuu.
B.
P.S. Dla porównania - w październiku było tak (to samo miejsce):
http://picasaweb.google.pl/basia.zyg...29193838527042
:razz:
Cytat:
Zamieszczone przez
paszczak
Hej,.... zainaugurowałem sezon zimowy w górach.....
Cudo ,zima jest piękna w górach.
Zdjęcia są super , ale jak "obiekt" fotografowany jest tak śliczny , to jak może być inaczej.
Ożeż Paszczak:shock:
Ja chcem w góry:sad:
Cytat:
Zamieszczone przez
paszczak
No cóż, BOMBA.
Wylądowałeś w bookmarkach :grin:
Paszczak,kimałeś w tym szałasie?Jakie tam warunki?
ło jesooo!!! jak piknie!!!
Cytat:
Zamieszczone przez
Browar
Paszczak,kimałeś w tym szałasie?Jakie tam warunki?
Niestety nie kimałem, z racji odległości/bliskości bywam tam zwykle na jednodniowych wypadach,ale prezentuje sie to bardzo przyzwoicie...na tej trasie i w ogóle w okolicy miejsc podobnie zacnych jest więcej. Jak znajdzie się ktoś chętny na tą część Karpat, to z przyjemnością się przyłączę i zostanę troszkę pobacować...tam lub gdzieś głębiej w "sercu gór".
Cytat:
Zamieszczone przez
paszczak
Niestety nie kimałem, z racji odległości/bliskości bywam tam zwykle na jednodniowych wypadach,ale prezentuje sie to bardzo przyzwoicie...na tej trasie i w ogóle w okolicy miejsc podobnie zacnych jest więcej. Jak znajdzie się ktoś chętny na tą część Karpat, to z przyjemnością się przyłączę i zostanę troszkę pobacować...tam lub gdzieś głębiej w "sercu gór".
A w którym konkretnie miejscu jest ten szałas ?
Z kontekstu wnioskuję, że gdzieś pod Romanką (widać zza niego Jałowiec i Czerniawę Suchą)
B.
no!
doczekałam się
super!
i zazdroszczę!!!!!!