Jak to niektórzy korzystają z ukraińskiej gościnności :/
Daję linka (zamieszczonego na pl.rec.gory) w zasadzie nie dla wartości artystycznej zdjęć (choć są ładne), ale jako dowód głupoty niektórych. Jak widać markowe ciuchy i dojrzały wiek nie powodują że przybywa nam oleju w głowie.
Oby jak najmniej takich "turystów" spotykać na szlaku :/
Nóż w kieszeni się otwiera i sam nie wiem jak bym "w terenie" zareagował na takie zachowanie.
http://students.mimuw.edu.pl/~mb2194...9/047.jpg.html
http://students.mimuw.edu.pl/~mb2194...9/048.jpg.html
(IMO nie człowiek-demolka, a człowiek-debil)
http://students.mimuw.edu.pl/~mb2194...9/050.jpg.html
Komentarz chyba zbędny :/
Odp: Jak to niektórzy korzystają z ukraińskiej gościnności :/
Doczu, właśnie się sama zbulwersowałam lekko, nawet mi we wpis poszło... Masz rację. Czasem się zdarzają tacy... Zobaczyłbyś 95 zdjęć - powiedziałbyś "super, fajni ludzie, fajny wypad" etc., a zobaczysz dwie foty i nóż się w kieszeni otwiera. A potem jeszcze się dowiesz, że jesteś agresywnym czubkiem i nie wiadomo, czego się czepiasz.
Grrr.
pozdro jak na karpatach wschodnich - dla myślących głową.
k.
Cytat:
Zamieszczone przez
Doczu
Komentarz niezbędny.W naszej bacówce w Gorcach też zagościły takie matoły,zrobili zdjęcia.Moi koledzy zidentyfikowali ch*jów po zdjęciach i wjechali im do siedziby klubu (paintbolowcy),po czym zrobili z klubem to co oni z bacówką,nie oszczędzając ich szczęk przy okazji.
Ja mu wybaczam... bo ma spodnie mamuta
Cytat:
Zamieszczone przez
Browar
Komentarz niezbędny.... zagościły takie matoły,... zidentyfikowali ch*jów...
Tego ... się też zidentyfikuje.Zdjęcie trzeba wydrukować i w szałasach rozkleić ,...jak list gończy.Kto tam pojedzie niech weżmie parę zdjęć.Takie rzeczy trzeba tępić bezwzglednie.
On tam już nigdy nie pojedzie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Doczu
No co sie czepiasz!Widac ze facet walczy o życie w sniegach syberi,przy -50c.Alez dzielnie walczy z tą Kolibą,normalnie order powinien dostac!
O w mordę...porażka :evil:
Niektórym z niebywałą łatwością przychodzi bycie debilem...ale czort z nimi.
Ubolewam jedynie, że takich "niektórych" przybywa i zapewne znajdują zrozumienie wśród podobnych sobie...a najgorsze, że rozmaite formy debilizmu obecne na każdym kroku skutecznie kształtują dzieci i młodzież.
Podobnych przebłysków inteligencji widziałem już kilka i szkoda o nich nawet pisać, trza tępić...jeno uważnie bo akcje jakie opisał Browar są dobre, o ile debile nie wpędzą normalnych lecz wkurw...na maksa ludzi w kłopoty.
Szanując dobrych ludzi,a idiotami głęboko gardząc pozdrawia Was paszczak.
Zgadzam się- "chamstwo trzeba zwalczać SIŁOM !"
Mordę trzeba zapamiętać kiedyś się gdzieś nawinie. Zresztą jak go cała Polska zobaczy na forach górskich to go ktoś w końcu dopadnie. I to nie koniecznie w górach.
Cytat:
Zamieszczone przez
joorg
Tego ... się też zidentyfikuje
A co tu identyfikować? Gość po drugiej stronie aparatu sam się na pl.rec.gory przedstawił z imienia i nazwiska. Internet nie jest anonimowy, jak się czasem niektórym wydaje.