Odp: Naprawa auta w Biesach
Cytat:
Zamieszczone przez
Grzegorz Grabowski
Założyłem techniczny wątek,bo miałem mega problem z naprawą auta. [......]
Znam teraz tylko jednego mechanika na terenie BPN w Stuposianach.Macie jeszcze jakieś namiary?Tak...na przyszłość:)
Cześć,
może podziel się namiarami choć na tego jednego...być może ktoś znajdzie się w podobnej sytuacji i skorzysta.
Tymczasem pozdrawiam i wbrew interesom owych warsztatów nikomu nie życzę konieczności ich odwiedzania inaczej niż towarzysko ;)
Naprawialiśmy szybko i tanio autko w warsztacie,który jest z lewej strony drogi z Dołżycy do Terki.Jak ustalimy blizsze szczegóły,podzielimy się....!
Cytat:
Zamieszczone przez
paszczak
Cześć,
może podziel się namiarami choć na tego jednego...być może ktoś znajdzie się w podobnej sytuacji i skorzysta.
Tymczasem pozdrawiam i wbrew interesom owych warsztatów nikomu nie życzę konieczności ich odwiedzania inaczej niż towarzysko ;)
Jadąc przez wieś w kierunku Lutowisk warsztat jest po lewej stronie.W styczniu otworzył tam też sklep spożywczy a od maja podobno kwatery!
W Baligrodzie coś tam dłubią też.
Cytat:
Zamieszczone przez
Grzegorz Grabowski
Założyłem techniczny wątek,bo miałem mega problem z naprawą auta.
Jest bardzo dobry mechanik w Ustrzykach Dolnych.
Jadąc od Równi, za skrzyżowaniem w lewo; chyba drugi dom po prawej stronie.
Łatwo poznać, bo na podwórku stoi wiele samochodów.
Jadąc w kierunku Ustrzyk Dolnych, tuż za stacją benzynową, przed skrętem na Równię.
Ten człowiek kilka razy mi pomógł - nawet raz w niedzielę - mimo, że miał rodzinną uroczystość.
Według miejscowych, jest to najlepszy mechanik w całych Bieszczadach:-P
I jeszcze jedno - podobno unikać należy "naprawiaczy" w Stuposianach.
Wielki napis "Mechanika samochodowa" nie gwarantuje naprawy:sad:
W Zadwórzu, w Rabem i w Czarnej oraz w Czarnej wulkanizacja. W tej ostatniej miło!
W Polańczyku za Zakapiorem trzeba skęcić w pierwszą w lewo (tak jak do ZGK), na dole, po prawej jest mechanik... nic bliższego nie powiem o jego kompetencjach, bo nikogo nie zastałem (była sobota)
pozdrawiam
W Lesku duży warsztat koło cukierni Szelców. W ciągu 1 czy 2 dni (nie pamiętam dokładnie) ściągneli mi część, której nie mieli na stanie, no i oczywiście wymienili.
Przejęli się blondynką wybałuszającą na nich oczy przy jakichkolwiek próbach dyskusji nt samochodu/naprawy, bardzo mili.
G
Koło Szelców są naprawdę OK. Dbają o klienta.