Odp: bieszczadzkie didiówki
heu?... Dydiówka jest tylko jedna...
.. a pozostałe "klimaty" są tak tajne jak najtanniejsza tajność...
I tu się o nich nie dowiesz. Jak to kiedyś ktoś tu napisał - znajdź sobie, będziesz miał większą satysfakcję i poczujesz specyficzny klimat. :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
shrek
czy kto słyszał o bieszczadzkich didiówkach?? a jeszcze lepiej czy ktos wie gdzie one sa?? tzn w których miejscach ?? jest ich coraz mniej i chciałbym jedną przynajmniej zobaczyc i poczuc specyficzny klimat :D zanim ostatnie znikną :( ,z góry dziekuje za wszelkie informacje :D i do zobaczenia na szlakach :D
wiesz ze ja podobnym postem zaczelam swoja historie na tym forum? bardzo podobnym.. i wiesz jak wszyscy mnie opier***** z gory na dol , ze jest to tajny temat na ktory sie nie rozmawia?? ciebie przyjeli sympatyczniej :) coz, nie zmienie zasad panujacych w pewnej spolecznosci, moze poniekad troche nawet slusznych..ale sie nie poddalam i w duzej czesci dzieki informacjom zawartym miedzy wierszami na tym forum, udalo mi sie odnalezc te miejsca. Nie bylo tak trudno.. o jednej z nich odpowiedz masz juz w swoim pytaniu- skoro znasz nazwe, to juz jestes w domu :) jest tylko jedno miejsce na mapie bieszczad ktore pasuje do twojego pytania..
No takie życie, takie miejsca trzeba chronić bo potem mogą się komuś 3 deski się przydać :evil:
dzięki za informacje :) w sumie nie spodziewałem się konkretnych odpowiedzi tylko wskazówek a jak juz to bardziej na maila ( z opowieści wiem ze te didiówki są dla "wtajemniczonych i wytrfałych bieszczadników" ) chce odkryc "własną" ale niestety jeszcze mi sie niudało ale wszystko przedemną mam nadzieje :D najbliższa okazja juz niedłogo i nie moge sie doczekac :D
Iras 7214 po opisie na temat żuberka zgaduje ze jestes z Białegostoku ???
Cytat:
Zamieszczone przez
shrek
dzięki za informacje :) w sumie nie spodziewałem się konkretnych odpowiedzi tylko wskazówek a jak juz to bardziej na maila ( z opowieści wiem ze te didiówki są dla "wtajemniczonych i wytrfałych bieszczadników" ) chce odkryc "własną" ale niestety jeszcze mi sie niudało ale wszystko przedemną mam nadzieje :D najbliższa okazja juz niedłogo i nie moge sie doczekac :D
a podales gdzies tego maila??
Cytat:
Zamieszczone przez
buba
a podales gdzies tego maila??
W profilu.
Buba, Shrek nie ukrywa się tak jak Ty. Tobie nie można nawet wysłać wiadomości prywatnej. Jedynie co podajesz, to jakiś numer gg, pod którym jest ktoś inny.
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
W profilu.
Buba, Shrek nie ukrywa się tak jak Ty. Tobie nie można nawet wysłać wiadomości prywatnej. Jedynie co podajesz, to jakiś numer gg, pod którym jest ktoś inny.
no wlasnie ja nie wiem co sie stalo.. nie moge wejsc do swojego profilu i skasowac gg pod ktorym czai sie chyba jakis zboczeniec z myslowic... i priva nie moge nikomu wyslac..:( moze ktos wie co mozna zaradzic?