Dzień Kobiet na Naszym Forum
Przemiłym Paniom - Członkiniom Naszego Forum składam najserdeczniejsze życzenia wszelkiej pomyślności z okazji Międzynarodowego Dnia Kobiet.
Życzę Wam spełnienia się wszystkich Waszych marzeń, nawet tych najskrytszych.
Pomyśl sobie w tej chwili o czymś (kimś), czego (kogo) najbardziej pragniesz.
Już ?
Ja Ci właśnie teraz życzę zrealizowania się tego pragnienia.
:-)
Odp: Dzień Kobiet na Naszym Forum
Z samego Bieszczadu też się przyłączam do życzeń.
UJ jak fajnie …tyle że całkiem nierealnie , czy to można sobie tak życzyć - ….. można ale szansa na realizacje jak w lotto . Tym niemniej bardzo miło i ja sobie pożyczę
i głośno nie powiem czego ……. poczekam czy się spełni .
SB super gość jesteś .
Z okazji dnia kobiet ślę Ci moc buziaków .
Wszystkiego dobrego :)
Całuję rączki:)
Okrutnie się cieszę że o tym święcie się nie zapomina! Wprawdzie nie dostałam rajstop, ale goździk jest!
Wszystkiego najlepszego Drogie Panie !
Cytat:
Zamieszczone przez
iza
SB super gość jesteś .
albo inaczej Super Bieszczadnik :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Polej
Wszystkiego najlepszego Drogie Panie !
Dolaczam sie do zyczen z okazji Dnia Kobiet. Wiem ze pozno, ale tu u mnie na koncu swiata jest dopiero rano.
Z tego co pamietam to mojej pieknej polowie zawsze w Bieszczadach marzyla sie ciepla woda (do mycia). Czesciowo sie spelnilo, bo tesc w koncu zainstalowal prysznic w swojej chatce w Baligrodzie, ale mimo wszystko mysle ze wciaz wiele jest Pan ktorym mozna tego zyczyc.
Tak ze:
Zycze Wszystkim Paniom duzo cieplej wody, zwlaszcza z rana, ale i wieczorami, w szalasach, schroniskach, pokojach goscinnych, namiotach, bacowkach, a nawet strumieniach, i wszedzie tam gdzie Bieszczadnicy sie gromadza. ;)
MD