Wypróbowałam pierogi w Dwerniku
Pychota!
Ale od początku. Po wrażeniach duchowych... mam tu na myśli zaczarowany widok z Rawek i pobycie w jeszcze kilku innych miejscach wylądowałam w Dwerniku w miejscu o wdzięcznej ];-) nazwie Piekiełko. W środku zaleciało zapaszkami z dawnej Turystycznej lub Podzamcza (wtajemniczeni wiedzą...) i nic nie wskazywało na te cud pierogi.
A jednak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z jagodami co prawda - brak, ale ruskie, mniammmmmmmmmm a te skwarki to najlepsza zagrycha do piwa (czipsy się chowają).
Zgadnijcie kogo spotkałam? Samego SB, strudzonego wędrowca.
No to do zobaczyska 14go.
as
p.s. czy ktoś się tam wybiera własnym transportem? Jak tak to może ma jakieś wolne miejsce (albo dwa). Kontakt na @
Hej przygodo!
Re: Wypróbowałam pierogi w Dwerniku
Powiedzcie mi - Moi Drodzy - czy chodzi o to miejsce, co na załączonym zdjęciu? Jest to z całą pewnością Dwernik i z całą pewnością przed knajpą (taką połączoną ze sklepem).
A na zdjęciu - z całą pewnością - to ja.
I było to w piątek, tylko dość wcześnie.
I jescze zagadka (łatwa):
Gdzie to jest?
(Lubicie zagadki - prawda?)
Re: I jescze zagadka (łatwa):
A właśnie, że ważniejsze od pytania gdzie to jest? Jest pytanie kto to jest... skoro Ty to ten na zdjęciu wyżej (faktycznie ławy z Dwernika).
Pozdrawiam wczesno - pracowniczo (znaczy zbieram się).
As
a moze gdzies w poblizu Wołosatego, w kazdym razie poludnie Bieszczad??
Re: Wypróbowałam pierogi w Dwerniku
Jak na moj gust droga z Wołosatego w kierunku Rozsypanca
witam
sądzę, że jest to droga z Zawoju do Kalnicy , na wysokości dawnej wsi Łuh
To jak juz dziś taki "zagadkowy" dzień, to i ja się dołaczę. Fotka w załaczniku, pytanie tradycyjne: gdzie to jest?
pozdr
Piotr
T.B i Piotrze!
Khemmmm... bardzo się cieszę, że tak sie podoba ten topik. Rozkręcacie go;-) ale niestety odszedł nieco od tematu głównego... dalej szukam transportu do rzeczonego Dwernika.
Samochód w naprawie, autobusy co***x polikwidował, a na piechotę trochę daleko!
pozdro
As
Wybacz :) Co racja, to racja.
Temat główny jednak chyba się nie rozwinie, bo zaznaczyłas wyraźnie:
"kontakt na @"
Dodaj może jeszcze skąd chcesz jechać...
Zdrowia
Piotr