Wyprawa wokół Mont Blanc (5-11 lipca 2009)
Trasa wyprawy prowadzi przez 3 kraje. Ruszam z miejscowości Montroc we Francji, przez przełęcze: Col de Balme (2200 m) do Szwajcarii, potem przez Col Ferret (2540 m) do Włoch i przez Col de la Seigne (2516 m) z powrotem do Francji. Koniec trasy w miejscowości Les Houches. 7 dni marszu, 6-7 godzin dziennie, średnia dzienna deniwelacja 900 m, 6 nocy w namiocie.
Tutaj będzie można przeczytać komunikaty nadawane na żywo z trasy i zobaczyć na mapie, gdzie się znajduję.
Odp: Wyprawa wokół Mont Blanc (5-11 lipca 2009)
Andrzej, powodzenia i spełnienia wszystkich założeń!!!!! Trzymam kciuki za Ciebie i za całą wyprawę!
Andrzeju uważaj tylko podczas wyprawy na "kurę z kury" bo wiesz jak ostatni zaszkodziła S.B
Powodzenia i czekam na relacje.
Pozdrawiam
Dzięki za wsparcie.
Cytat:
Zamieszczone przez
manio
Andrzeju uważaj tylko podczas wyprawy na "kurę z kury" bo wiesz jak ostatni zaszkodziła S.B
Posiłki mają być przygotowywane wspólnie przez uczestników wyprawy z produktów dostarczonych przez organizatora. Na wszelki wypadek biorę ze sobą butelkę wódki z "trawą bizona", jaką lubią pić we Francji. Nawiasem mówiąc, kupiłem tę butelkę w Toruniu. Spodobało mi się futerko, w które była ubrana.
Andrzeju ja jak zawsze w Ciebie wierzę!
Nie no,spoko!Po nocach spędzonych w namiocie Andrzej da już radę wszystkiemu!
fajna impreza sie szykuje :D nic tylko pozostaje zyczyc pogody, dobrego humoru i wogole :) i czekam na zdjecia! mam nadzieje ze bedzie ich duuuuzo!!
Andrzeju, Ty jednak uparłeś się, aby koniecznie zagonić mnie na Mount Everest !!!
Tylko wtajemniczeni, albo bardzo, bardzo uważni czytelnicy Naszego Forum wiedzą, co mam na myśli.
:smile:
Powodzenia Andrzejku. Trzymam kciuki!