-
Jesteście żałośni
Cześć Żałosni !
te wasze wypowiedzi o górach[Bieszczadach] pierwszych górach w których się zakochałem; koszmar jesteście żałosni; jak tacy sa ludzie których mijam w górach to dzięki ale chyba sobie odpuszczę góry albo was już ku.. kurcze sam nie wiem tylko ten człowiek który "zdenerwował" Lupina jest jeszcze jakiś normalny; albo to ja i Michał ;chyba Michał; należymy to tych ludzi nie normalnych tyle o moim odczuciu ; i tak na forum mało gadam ; na początku byłem zafascynowany tym forum; ale już od miesiąca fascynacja zmieniła się w złość a dzisiaj to się już [muszę użyć tego słowa] wkurwiłem.
frecio
bieszczadnik?
-
Re: Jesteście żałośni
Witam!
Forum jest wolnym medium! Jest tu miejsce także i na takie wypowiedzi.
Proszę Ciebie oraz innych użytkowników o jedno: nie używajcie brzydkich wyrazów.
Licząc, iż w przyszłości weźmiesz pod uwagę moją prośbę - dziękuję w imieniu uzytkowników. :)
-
No i może jakieś konkrety?
-
Witam
Hmmm, T.B. - jakich oczekujesz konkretów od Frecio, skoro pisze o swoich odczuciach?
Pozdrawiam
Złośliwiec Michał
-
Odczucia to się ma jak komuś jest zimno, albo mokro.
Jeśli dorosły (?) człowiek nazywa kogoś publicznie żałosnym, to powinien umieć to uzasadnić.
-
Witam
No jeżeli to określenie ubodło, to pewnie po tych postach cosik napisze.
Pozdrowienia
Złośliwiec Michał
-
Witam Ponownie!!
Po pierwsze ;
przepraszam za tak zwane brzydkie słowa
Po drugie;
dosyć ubogie odczucia ma ktoś kto czuje tylko ciepło i mokro i to są konkrety według mnie. T.B. sam sobie odpowiedz czemu jesteście tacy jak was nazwałem; jeżeli czujesz tylko ciepło i mokro to nie ma sensu dalej tłumaczyć Koniec na tym
Pozdrawiam
WSZYSTKICH ha :)
-
T.B. taki już jesteś stary i doświadczony [dorosły (?)] może czas na emeryturę a i nigdy nie zgadniesz ile mam lat T.B.
Człowiek dorosły co to znaczy?
-
Żebyś mógł poszerzyć repertuar swoich "dowcipów" dodam, że nie tylko jestem stary, ale jeszcze:
- ze wsi,
- siwy,
- łysiejący,
- gruby,
- kulawy.
Na moich WWW (i nie tylko) znajdziesz zdjęcia moje i mojej rodziny. Te obrazki na pewno też tfurczo opiszesz w swoim stylu.
-
Jesteśmy żałośni ...
Drogi T.B.
Nie przejmuj się, takie "dowcipy" ze strony "starych bieszczadników" to zaszczyt. Musimy to przyjąć z pokorą.....
A może trzeba się jakoś w łaski wkupić???
Pozdrawiam