Odp: RIMB - drugie starcie
Koncepcja jest prosta.
Osoby zainteresowane w rajdzie wybierają jedną z dwóch opcji
1-grupową
2-indywidualną
-W wersji pierwszej zgłaszamy akces do uczestnictwa przejścia 2-dniowej trasy prowadzonej przez nad-chaszczownika sir Bazyl (co prawda on jeszcze o tym nie wie ale na pewno się cieszy)
Dokładna trasa nie została jeszcze ustalona, ale jak znam życie nie bedzie przebiegać ceprostradami, a raczej miejscami dla koneserów.
-W wersji (dla indywidualistów) zgłaszamy akces z podaniem własnej orientacyjnej trasy i uczestnictwa w spotkaniu zakończeniowym.
Nikt nikomu nic nie narzuca - pełna wolność i demokracja.
I tu docieramy do głównego problemu organizacyjnego. Miejsce końcowego spotkania jest obliczone na 15 osób.
Wstępną deklarację zgłosiło do tej pory 8 osób.
Proszę więc osoby zainteresowane uczestnictwem w tym rajdzie o zgłoszenia w formie priva , tak aby można było to ogarnąć. Ze względu na pojemność zgłoszenia przekraczające będą przyjmowane warunkowo.
I jeszcze jedno - obszar działania to Bieszczady zachodnie zamknięte w kwadracie Baligród-Cisna-Łupków-Rzepedź
Cytat:
Zamieszczone przez
Henek
Koncepcja jest prosta.
Ale jaka będzie traska, nie wiadomo :) - mam kilka sklepów i barów na oku!
Cytat:
Zamieszczone przez
Henek
...trasy prowadzonej przez nad-chaszczownika sir Bazyl
A to pojechał po bandzie na całego – ponieważ mam prawo jednego głosu, więc jednogłośnie przyznaję Heniowi tytuł szydercy roku.
Cytat:
Zamieszczone przez
Henek
...(co prawda on jeszcze o tym nie wie ale na pewno się cieszy)
Zawsze jak mam być tam gdzie być mam, to cytując klasyka „rżę jak głupi do sera”.
Cytat:
Zamieszczone przez
Henek
I tu docieramy do głównego problemu organizacyjnego. Miejsce końcowego spotkania jest obliczone na 15 osób.
Tak gdybam sobie, że pewnie chodzi o ilość łóżek, więc jakby tak były płcie mieszane to i w 30 osób się zmieścimy , przecież ma być:
Cytat:
Zamieszczone przez
Henek
...pełna wolność
Zatem nie lękajcie się i przybywajcie (tylko gdzie ten Heniowy "kwadrat" ma środek średnicy tj. punkt zborny?)
To, że pokrywka nie podskakuje nie oznacza że w garczku się nie gotuje.
I owszem , przygotowania do rajdu trwają.
Jest jeszcze parę wolnych miejsc do obsadzenia w wybranej przez siebie wersji
-dwudniowa- start w piątek 9 paz rano (albo z wieczornym noclegiem)
-jednodniowa -start w sobotę rano
-indywidualna w/g własnych priorytetów
Oczywiście szczegóły dotyczące miejsca startu i noclegów udzielane są na priva tylko zainteresowanym osobom.
Osoby które do tej pory zgłosiły chęć uczestnictwa nie upoważniły mnie do upubliczniania listy.
Listy więc nie będzie.
Ale mogę uchylić rąbka że są to w większości ci którzy mają po kilkaset postów na tym forum.
Jeśli ktoś chce dołączyć do tego towarzystwa proszę o info na priva.
Rąbek Informacji Milknie Bezgłośnie
nowe rozwinięcie tajemniczego skrótu
Rzeszowscy Internetowi Miłośnicy Bieszczadów r
do kiedy czas na zgłoszenia? (może 5 osób)
Do kiedy ?
Do czasu wypełnienia (miejsc noclegowych)
potem zostaje podłoga.
nie jest źle - trasa została ustalona.
będzie trochę po szlaku a trochę przez Maguryczne
To plan na trasę piątkowo-sobotnią czy sobotnią?