Odp: Wielokrotne tożsamości
fajni kolesie..nie ma co :lol:...może chorzy na rozdwojenie jażni ? medycyna zna takie przypadki....
Cytat:
a forumowicze stosujący podwójne tożsamości zaczęli nawet dyskutować sami ze sobą (!),
HE HE :)
Obstawiałbym jakąś wrodzoną kobiecą potrzebę nieustannego gadulstwa, ale kobitki tu bojowe, to się nie chcę narażać.
Pewnie Kryśka wkleja zagadki florystyczne i sama se odgaduje;)
A ja myślę, że tytuł Mruka Roku już nie będzie należał do mnie a i bój o niego będzie zażarty :mrgreen::-D:mrgreen:
I wiem czyj jest orest!!!
w sensie czyim drugim nickiem ha!i nie jest to kobieta!!!:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
vm2301
HE HE :)
Obstawiałbym jakąś wrodzoną kobiecą potrzebę nieustannego gadulstwa, ale kobitki tu bojowe, to się nie chcę narażać.
znam tylu facetów z "wrodzoną kobiecą potrzebą nieustannego gadulstwa" że osobiście obstwaiałabym jakiegoś pana ... :roll:
to takie niefajne i mało uczciwe wystepowanie w rzeczywistości wirtualnej w kolejnym wcieleniu i pod drugą ksywką bez informowania o nowym "ubranku" otoczenia.
vm2301, dlaczego to akurat jakaś kobieta miałaby być? bo ten argument o tym kobiecym wrodzonym gadulstwie to jakiś cienki ... o ... i juz się naraziłeś ... kurcze, czasami warto dac sobie po łapach zanim kliknie się w klawiature :roll: ...
Chwastku drogi, chyba nie traktujesz każdej wypowiedzi poważnie...bez względu na liczbę tożsamości autora;)
dowcipy o blondynkach też mnie nie śmieszą ... powaga
Ło matko, zakładam, że i o Żydach, klerykach, czy mieszkańcach Wąchocka w takim razie też nie...mnie tam wsio rawno.
No ale wybacz w takim razie, skoro Cię uraziłem.
Pozdrawiam:)
Kochani !
Dajcie spokój rozgadanym kobietom. To nie o nie chodzi.
Chodzi o mnie.
Nie mam (i nie miałem) zamiaru ukrywać tego.
Bywalcy forum już dawno wiedzieli że zmieniłem tożsamość - zostawiając odwróconego avatara.
Nasz nowy moderator (witamy Reconie) postanowił okazać swoją czujność i zadziałać w sposób godny służb tajnych i specjalnych.
Natomiast nasz drogi kolega Marcowy używając słów
Cytat:
...zaprzestanie owej zbrodniczej działalności...
przeszedł nawet nowego moda.
p.s. czy nie wypadałoby się przywitać na forum nowemu moderatorowi i przedstawić w jaki sposób wygrał konkurs ?
Pozdrówka i sukcesów życzę
Nieeeee, chodzi o Cipkanię, która jest dla odmiany moja:mrgreen:
A zarzut że rozmawiam sama ze sobą...no a Wy jak chcecie porozmawiać z kimś inteligentnym to nie rozmawiacie ze sobą???
ja zawsze hihihi
Kto był na RIMBie ten wie skąd i paczjemu ta Cipkania, a kto nie był niech żałuje!!!
A orest jest...no ja już doszłam do tego czyj ci łon :mrgreen::-D