Czym zainteresować dzieci podczas pobytu w Bieszczadach
No tak wszyscy mówicie o Sobie a co z naszymi pociechami.Ja mam ochotę na wypad z rodzinką .Mąż na ryby , a ja pozostaje z 11 latkiem i co mam robić? Macie propozycje.Jeszcze pamiętajcie , że taki człowieczek może Ci po mniej więcej godzinie powiedzieć ja nigdzie nie idę jestem zmęczony :???:
Odp: Czym zainteresować dzieci podczas pobytu w Bieszczadach
najlepszym wyjściem dla tego 11-letniego młodzieńca to jak najszybsza asymilacja z miejscowymi 11-letnimi młodzieńcami. Będzie miał niezapomniane wakacje :-)
..miejscowi 11latkowie to już i z gwinta pociągną i paczke fajek wykurzą... ale nadzieja umiera ostatnia ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
najlepszym wyjściem dla tego 11-letniego młodzieńca to jak najszybsza asymilacja z miejscowymi 11-letnimi młodzieńcami. Będzie miał niezapomniane wakacje :-)
Kurcze tylko mój 11 latek zna krowy , kury , las itp Ojcec to scyzoryk i taka sprawa :))
Wieś i inne łona natury nie są mu obce :)
7 załącznik(ów)
Jeśli "inne łona natury nie są mu obce" --myślę tak na pewno też polubi.
M. to też 11-to latek
Gdy ja miałem 11 lat (w okolicach 11 w każdym bądź razie) pojechaliśmy z klasą na wycieczkę do Baligrodu.
Oczywiście nie interesowało nas nic innego oprócz czołgu. Wpadliśmy do środka i przekręciliśmy wieżyczką tak że lufa ustawiła się w kierunku komendy Milicji.
Ale się potem działo. Mało brakło a byłby proces polityczny. ;) Panowie chcieli koniecznie wiedzieć kto kręcił korbką tak by ustawić lufę na Milicję i dlaczego akurat tam. Prawda była prozaiczna :) Dalej sie nie dalo bo lufa oparła podczas obracania wieżyczki się o drzewo które tam rosło, coś sie w tej cholerze zacięło i nie mogliśmy odkręcić jej spowrotem.
Tej wycieczki nie zapomnę do końca życia.
Morał z tej opowieści jest taki: musisz 11 latków zabrać do muzeum do Dukli :D
MOże muzeum łowieckie w Nowosiółkach, ten park linowy gdzieś tam, a w ogóle, to trepy na nogi albo rower i wio w ostępy niechaj się poczuje jak Indiana Jones.
Czemu nie bierzesz pod uwagę, że mąż Twój weźmie go na ryby? Wyprawa o świcie z ojcem to też atrakcja;) Jeśli chłopak rybołówstwa nie lubi, to niechaj mąż plany zmieni i synka po górach przegoni...to Wasze wspólne dziecko jak mniemam,a wyjazd rodzinny?
Pozdrawiam:)
Feministka w poprzednim wcieleniu Hihi