Apel do Barszczyka i Duszewoja
Szanowni Koledzy proszeni są o zabranie głosu na Forum, wytłumaczenie dłuższej absencji oraz przedłożenia wiarygodnego usprawiedliwienia nieobecności na I Kongresie. Specjalnie dla Was (bo wątpię, żeby dla mnie i innych żonatych) Asiczka przywiozła na obrady Kongresu zacny góralski zajzajer (zaw. alk. powyżej 100%), a Wy co ? Może Wam nasze towarzystwo nie odpowiadało ?
Pozdrawiam
Re: Apel do Barszczyka i Duszewoja
Witaj!
Gwoli sprostowania - zajzajer to kwas solny - nie polecam go nikomu. A co do tych powyżej 100% - uuuu - nie chciałbym tego próbować! Tyle jako chemol.
A dlaczego to pies z kulawą nogą nie upomni się o mnie?
Co jest? Za bardzo dopiekłem?
A jeżeli chodzi albo biega o Wasze Towaszystwo (TWA) - to spoko - może być (jakoś to przeżyję).
Pozdrawiam
Michałku, kotku - a co ty taki chemiczny dziś. Mnie osobiście ogromnie się podoba określenie zajzajer - cudo szczególnie jeśli zamierza się to wypić :).
A co do towarzystwa - nie upomniano się tu o wiele innych osób. Jak przypuszczam nie dla tego, że o nich zapomniano lub "dopiekli".
Po prostu post był skierowany do Barszczyka i Duszewoja (których serdecznie pozdrawiam).
Z pozdrowieniami
Cześć Beatka!
Wiem, wiem - ja tak tylko podłączyłem się pod tego posta.
A chemiczny to jestem od ponad 20 lat - a zajzajer także próbowałem - o wciurności jak rzucało o ścianę (dziadek kolegi robił takowe z ziemniaków - brrrr!).
A tych nieobecnych także pozdrawiam.
P.s.
co się stało, że zdechły takie fajne tematy jak historia Bieszczadów i moim zdaniem extra temat - zaduszki bieszczadzkie?
Pozdrawiam
Tak sobie czytam ten post i naszła mnie myśl taka :
zapewne Czanohora ich porwała ,a Mamuny i jakoweś Rusałki tamtejsze zawładnęły ich duszami na dobre. A jak Im się uda wyzwolić z owych okowów to kiedyś wrócą.Możeeeee?????
Wątek uboczny - odpowiedź Michałowi
Cyt. Ciebie: "co się stało, że zdechły takie fajne tematy jak historia Bieszczadów i moim zdaniem extra temat - zaduszki bieszczadzkie?"
Temat aktualny co najmniej do 2 listopada. Zamiast się dziwić, zabierz głos. I nie wykręcaj się, że jesteś chemikiem. Ja też nie jestem z wykształcenia ani historykiem, ani geografem, ani socjologiem.
Pozdrawiam Nawróconego na TWA.
Ps. Do wszystkich: zobaczymy, jak teraz zareaguje.
Witajcie.
Nie chciałbym kablować, ale kol. Barszczyk jest codziennie obecny na gg. Zadałem My kiedyś pytanie dlaczego nie zagląda na forum, to wymigał się awarią przeglądarki internetowej. Musi być chyba bardzo zapracowany....
Re: Wątek uboczny - odpowiedź Michałowi
Witam serdecznie!
Nawrócony to może nie jestem - ale spoko - odezwę się wieczorem.
Na razie - stawiam świeczkę wirtualną na starym cmentarzu powyżej Kołonic (Kołonice Stare).
Na razie
Pozdrawiam wszystkich