Odp: Może kogos skusze:))
Jest w tej naszej ojczyźnie trochę miejsc magicznych tak, że każdy może znaleźć coś dla siebie. Odnajdzie miejsca które go zauroczą i w których się zakocha. A Twoja relacja zachęca mnie do odwiedzenia suwalszczyzny bo byłem tam bardzo dawno-temu.
Mniszku- mnie też skutecznie skusiłaś !....
aż czuć ten letni zapach w słowach i obrazkach !....
oj jak za latem teskno!!!
piekna kraina, mnie nie trzeba kusic :) tez kiedys udalo sie tam powloczyc..
http://picasaweb.google.com/buba.daw...suwalszczyzna#
choc jesli chodzi o wloczegi po wschodniej polsce to chyba wole podlasie i roztocze
Pewnego, pięknego wieczoru przysłuchiwałem się jak Browar z Wojtkiem R. całymi godzinami zachwycali się własnymi wrażeniami ze wschodnich rubieży.
Niekończąca się opowieść.
Wtedy kiełkowała myśl.
Ubiegły rok to otwarcie na Roztocze.
Dzisiaj oliwy do ognia dolewa Mniszek.
mniszku fajne zdjęcia:) ja to tak lubię zobaczyć u kogoś (z kim mam jakiś tam kontakt tutaj forum akurat) zdjęcia bo wiem że ktoś tam był i że tam naprawdę tak jest:) bo wiadomo że w necie pełno wszystkiego ale tak to bliższe to takie jest:) takie żywe te zdjęcia i odbiór przez to jakiś taki fajniejszy:) więc zachęcona jestem bardzo bardzo i jeszcze tak fajnie opisane to miejsce przez Ciebie że najchętniej to zostawiłabym wszystko i pojechała ale wiadomo tak się czasami nie da:) ale jak wszystko dobrze pójdzie to jadę tam w te wakacje. Suwalszczyzna, może trochę na południe od niej ale na pewno tamte okolice :) bo w planach było Podlasie
i może też dodam coś od siebie... mam nadzieję że mniszku się nie pogniewasz że w Twoim wątku:) w wakacje byłam na kaszubach i o hel zahaczyłam... piękne tereny na długie włóczęgi a tym bardziej na rower:) czyste jeziora, polne drogi no poprostu bajka :) na zachętę kilka zdjęć i wiem że tak wrócę bo jeszcze mi sporo do zjeżdżenia tam zostało :D mieliśmy bazę w jednym miejscu i stamtąd wycieczki dłuższe i krótsze ale wszystkie udane :)
http://picasaweb.google.pl/iMAGEX50/Kaszuby#
6 załącznik(ów)
Jeszcze kilka zdjęć:)))Bardzo się cieszę,że podoba się Wam ten region Polski:))Wart jest poznania.Zyczę wszystkim takich samych przeżyć jakie były moim udziałem.
Pozdrawiam