No to i już po...
Dojechałam do Olsztyna o godzinie 10 rano, więc czas rewelacja jak sami widzicie.
Więcej napiszę jak się wyśpię. Albo jak się wyśpię i po koncercie, zobaczymy jak z czasem.
Na razie krótko: dzięki!
Wersja do druku
No to i już po...
Dojechałam do Olsztyna o godzinie 10 rano, więc czas rewelacja jak sami widzicie.
Więcej napiszę jak się wyśpię. Albo jak się wyśpię i po koncercie, zobaczymy jak z czasem.
Na razie krótko: dzięki!
Ja też już jestem w domu. Dla tych, którzy byli i tych, którzy nie mogli być zdjęcia:
http://picasaweb.google.pl/KIMB2007O...zU2qW80Ji7hQE#
Na KIMBIE Marcowy odebrał specjalną nagrodę za "całokształt działalności" ufundowaną przez użytkowników naszego forum - Album ze zdjęciami Bieszczadu wykonanymi przez nas samych i wydanym a ilości sztuk 1. Oto zdjęcia z tej ceremonii.
P.S.
Wszyscy, którzy przyczynili się do powstania tego albumu dostaną jego wersję w pliku pdf. /albo innym/ do końca miesiąca czerwca. Tak myślę...
Pozdrawiam
No dobra wróciłam i z koncertu;-)))
chłopaki się tak samo dziwili jak Wy, że mi się chce jechać do nich, ino oni, że mi się chciało jechać do Was specjalnie :grin:
Myślę, że po wczorajszych filmikach z Łopienki Wy już się pytać mnie czy warto było to nie będziecie :grin:
A wracając do Kimbu-było cudnie.
Pozwolicie, że nie będę z nicków wymieniać, nie chciałabym kogoś pominąć, ale fantastycznie było Was poznać (tych których pierwszy raz).
Strasznie ogromnie dziękuję za wspaniałą wycieczkę do Łopienki.
Jeszcze straszniej i ogromniej dziękuję Wuce za najnowsze jej dzieciątko-jeszcze ciepły tomik poezji oraz Magdzie Andrzeja(Cyferki) za książkę biograficzną.
Co jeszcze...myśli się kotłują to chyba z niewyspania.
W te 2 dni dostałam tyle endorfin, że na długo starczy i jest to też Wasza zasługa, nawet tego MORDERCY Zbyszka!!!:twisted::grin::mrgreen:
Aaaaaha, Bertrand i Heniek jesteście po prostu WIELCY z tym albumem, wyszło tak ślicznie, że normalnie słów brakuje, żeby opisać, dziękujemy Wam wszyscy.
Mam nadzieję, że tradycja będzie kontynuowana i dzięki temu będę miał okazję jeszcze kiedyś z Wami wychylić kufel...
Teraz jakoś bardziej doceniam i rozumiem poprzednie KIMBy na których miałem okazję być!
Cieszę się, że kolejny raz dobrze się bawiliście.
hym dziwne :) nie wiem dla czego ale marcowego wyobrażałem sobie jako osobę " młodszą " ( bez urazy :D ) cóż trzeba zweryfikować wyobrażenia i pozostaje teraz mówić " panie marcowy " "D"D"D
No bo on jest młody, tylko ma taki kolor włosów srebrny, słowo :razz:
Było cudownie. Jeszcze raz przekonałem się, że warto być w tak magicznym miejscu z Wami. Fotki umieszcze jak się odrobinę pozbieram po twardym powrocie:(
Krysiu czy taki mały mruczek może komuś wyrządzić krzywdę;)) Jaki KILER????
Na kolejne spotkanie przywiozę słonecznik, duży słonecznik i nie użyje go do wąchania:))
Mrauuu