aqua park,paintball -gdzie?
witam
bede wypoczywal w Wołkowyja chcialbym spedzic caly dzien w aqua parku cos w stylu tatralandii jaki jest najblizej i czy jest wogole??czy tylko tatralandia??.
gdzie w okolicy wolkowyji jest paintball:oops:??
prosze o jakies info na temat aqua parku i paintball-a
pozdrawiam
Odp: aqua park,paintball -gdzie?
Bukowina Tatrzańska jest bliżej chyba?
Witaj na forum.
Myślę, że będziesz miał problem z uzyskaniem odpowiedzi na Twoje pytania od użytkownikow tego forum. Może wujaszek Gógl Ci pomoże? On zna odpowiedzi na wszystkie pytania...
glibo niech bieszczady pozostaną wolne od takich atrakcji niech cieszą swym pięknem.
Cytat:
Zamieszczone przez
glibo
bede wypoczywal w Wołkowyja chcialbym spedzic caly dzien w aqua parku cos w stylu tatralandii jaki jest najblizej i czy jest wogole??czy tylko tatralandia??.
W pobliżu nic takiego nie ma, najbliżej to chyba w północnych Węgrzech - okolice Miszkolca.
B.
w poblizu wolkowyi jest solina- to jezioro, calkiem spore... rozne "aqua -atrakcje" mozna tam miec ... po co by kolo jeziora aqua park robic?? :shock:
Heniu ja już zapomniałam o tych arcy ciekawych i śmiesznych czasach, dzięki za poprawę humoru;-))))
Cytat:
Zamieszczone przez
Krysia
Heniu ja już zapomniałam o tych arcy ciekawych i śmiesznych czasach, dzięki za poprawę humoru;-))))
No faktycznie :-)
A tak w ogóle to właśnie wróciłam z Rumunii, z gór Apuszeni, wracałam przez Tokaj, w którym spędziłam miłe 1,5 dnia włażąc m.in. pieszo na Tokajską Górę.
Tylko od nas ze Śląska to niestety daleko.
Wracałam potem około 16 godz. pociągiem przez Koszyce, Żylinę i Zwardoń.
Z Bieszczadów faktycznie - można tam dojechać samochodem w około 4 godz.
W pensjonacie gdzie spaliśmy prowadzący znali tylko węgierski, ale mimo tego dogadaliśmy się.
Jak opracuję zdjęcia - to pokażę.
Pozdrowienia
BAsia
Oj ! zabawnie wyszło.
Chciałem przekazać informację, a wyszła powtórka z rozrywki.
No to teraz poprawiam się i daję link do aktualnych wiadomości.
http://sarospatak.hu/zaszlok/lengyel.html