Doszły mnie słuchy, że Zajazd Pod Caryńską ma być rozebrany i w to miejsce ma powstać nowy duży obiekt. Gdzie zatem KIMB się podzieje? Czy ktoś może potwierdzić tą informację?
Pozdrawiam
Wersja do druku
Doszły mnie słuchy, że Zajazd Pod Caryńską ma być rozebrany i w to miejsce ma powstać nowy duży obiekt. Gdzie zatem KIMB się podzieje? Czy ktoś może potwierdzić tą informację?
Pozdrawiam
Zajazd pod Caryńską będzie rozbudowywany od września tego roku.Czas zakończenia prac październik 2011. Z tego co się orientuję organizacja X KIMBu w tym miejscu niemożliwa
Propozycje czas zacząć składać.
Poczekajmy co napisze nam Sjug.
Pewnie wrócimy do starej zasady zgłaszania propozycji i głosowania, ale tu przewiduję niemałe zielone kłopoty.:-|
Piskalu! Myślę, że my bez problemu wypracujemy kompromis. My nie politycy....
Będzie okazja, żeby problem obgadać we wrześniu z samym prezydentem. Jak przypuszczam, przy flaszce ukraińskiej gorzoły. Potem wrócimy do tematu na forum.
Wszystko jedno gdzie, bylebym dała radę dojechać i wrócić znowu na kilka godzin;-)))))))))))
A w ogóle to mi się śniło, że Kazik się odobraził i znowu zaczął z nami pisać...piękny sen!
Kryska ja mam nadzieje,że to będzie troszkę więcej godzin niż ostatnio:)))
A co do miejsca,to każde będzie dobre przy tak dobrym towarzystwie:))))
Choć do Ustrzyk G. mam spory 'sentyment', bo tam zaczynała się moja przygoda z Bieszczadem, to myślę, że miejsce to sprawa wtórna. Zawsze najważniejsi są ludzie. A ja chętnie Was poznam :) Szkoda, że tyle trzeba czekać.
Może ktoś z lepszą pamięcią wesprze: czym tradycyjnie KIMB-u odbywa się w trzeci WEEKEND maja czy trzecią SOBOTĘ maja? Bo w 2011 roku to nie będzie to samo, a niektórzy muszą myśleć o urlopie z dużym wyprzedzeniem :)
Edit - znalazłem taką wypowiedź Andrzeja, ale fajnie by było, gdyby jeszcze ktoś potwierdził :)