5 załącznik(ów)
Koszulki Forumowe 2010-zamówienia
Kochani!
Żarty się skończyły, czas na działanie.
Do końca roku czekam na wasze zamówienia!
Koszulki z poniższych 15 wzorów zamawiacie pisząc do mnie na PW, gdzie w wiadomości muszą znaleźć się następujące dane:
-nazwa wzoru
-rozmiar i ilość
-kolor
Np.:
-Piskal-Forum Toruń- 2 szt. rozmiar XXL i XL w kolorze czarnym, lub:
-Piskal- Forum Toruń- 1 szt. rozmiar XXL w kolorze czarnym, 2 szt. rozmiar XL w kolorze ciemnozielonym
Nazwa wzoru to nazwa załącznika znajdująca się z prawym dolnym rogu zdjęcia. Dostępne rozmiary to: S, M, L, XL. XXL
Dostępne kolory to: czarny, biały, szary, żółty, czerwony, ciemnozielony, niebieski i granatowy, przy czym na jasnej koszulce będzie czarne logo, na ciemnej koszulce białe logo, tu już nie ma dowolności.
Na zamówienia czekam do dn. 31 grudnia, następnie listę zbiorczą przekazuję Marcowemu i już on napisze, co dalej.
Przypuszczam,że koszt koszulek wyniesie ok. 20 zł za sztukę plus koszty wysyłki. Wszystko zależy od ilości zamówień.Wybieramy tylko z poniższych projektów. Jeśli ktoś ma jeszcze specjalne zamówienia, to nadal jestem chętny. Ale wtedy ograniczę się tylko do przesłania projektu na mail, i już wy sami będziecie musieli sobie takie koszulki zamówić.
Bracia i siostry, moja skrzynka czeka!
10 załącznik(ów)
Odp: Koszulki Forumowe 2010-zamówienia
Piskalu a coś wiadomo o rozmiarze dla ludzi w początkowych fazach ziemskiego życia?
Marcinie, niestety nie. Producent oferuje tylko takie rozmiary, jak podałem, ale ja też będę chciał zamówić taką koszulkę. Spróbuję więc gdzieś u nas. Może gdyby dać im odpowiednią koszulkę, to by zrobili? Jak się uda, to zamówię też dla Ciebie. Dam Ci znać. Ale ja będę to robić gdzieś wczesną wiosną.
To daj znać, bo jak to będzie wyglądać 2/3 wioski w koszulkach, a 1/3 bez ;)
Czy to s a normalne rozmiary - tzn S=36, M=38 itd?
Są wersje damskie?czy wszystkie takie same?
Wtedy S to dla nas będzie jak L;-) itd
Cytat:
Zamieszczone przez
mAAtylda
Czy to s a normalne rozmiary - tzn S=36, M=38 itd?
Cytat:
Zamieszczone przez
Krysia
Są wersje damskie?czy wszystkie takie same?
Wtedy S to dla nas będzie jak L;-) itd
Szczegóły tutaj. Dodam jeszcze,że logo umieszczone będzie centralnie na piersiach jak przy poprzednich koszulkach.
o jaaaa
jest forumowa!
i na naszą Kortowiadę robili
Już cztery osoby zamówiły łącznie 12 koszulek!
Na początku roku przedstawię listę osób zamawiających, oczywiście bez szczegółów. Chodzi o to,żeby sprawdzić czy wszystkie zamówienia do mnie dotarły.