Odp: X KIMB- lista obecności
Pokonała mnie praca. Wszystko wskazuje na to, że w tym roku mnie z Wami nie będzie.
pozdrawiam
Miejsce pobytu zarezerwowane od 19.05. na 80% powinienem być z lepszą połową i siostrą. Chyba, że zdrowie odmówi posłuszeństwa ale to siła wyższa
2. Pyra.57
3. Pani Pyrowa
4. Inna Pani Pyrowa
5. Marcowa
6. Steven - znany niektórym z KIMB-u miły Anglosas :-)
7. Marcowy
(przyjazd w środę, wyjazd w niedzielę)
8. Biała Squaw
9. Ostatni_Mohikanin
Zobacze moje /dobra dobra/ nasze kochane połoniny w czwartek 19V a wyjadę w niedzielę :(
10. Zbyszek
Mam zamiar byc -może w towarzystwie bieszczadniczek z Tarnobrzega, jak będa chętne
11. Bob
12. ja, planuję swój pobyt już od 16 maja. Wracam w niedzielę po KIMBie. W obie strony mogę zaoferować transport, ale o tym w osobnym wątku.
Wiem, że niektórzy kochają niespodziewane entree :-P, jednakowoż prosiłbym o wcześniejsze deklaracje obecności, co ułatwi nam działania kwatermistrzowskie.
Wiadomo, że do "godziny W" jeszcze półtora miesiąca i "wszystko się może zdarzyć", ale przecież nikt nikogo nie będzie za nieobecność rozliczać i czerwoną barwą na forum piętnować, jeśli przyjazd do skutku nie dojdzie za sprawą jakiejś siły wyższej. Przecież nawet w przeddzień wyjazdu - tfu, tfu! - ktoś może złapać wirusa czy inną paskudę i gdyby kierować się tym sposobem myślenia, nikt do ostatniej chwili nie mógłby być niczego pewnym i powinien siedzieć cicho aż do minięcia Starego Sioła.
13.Ciekawe czy się uda?:-P