Ślub królewski z "niespodzianką"!
W relacji z dzisiejszej londyńskiej uroczystości ślubnej zobaczyłam i usłyszałam naszego forumowego "Długiego" z jego uroczą małżonką!!!! To była przemiła niespodzianka. Mam nadzieję, że po powrocie nie omieszka nas ucieszyć także fotkami, wrażeniami i...powodem, dzięki któremu (oprócz historycznego wydarzenia) tam się znaleźli.Górą nasi!
Odp: Ślub królewski z "niespodzianką"!
Cytat:
Zamieszczone przez
WUKA
W relacji z dzisiejszej londyńskiej uroczystości ślubnej zobaczyłam i usłyszałam naszego forumowego "Długiego" z jego uroczą małżonką!!!! To była przemiła niespodzianka. Mam nadzieję, że po powrocie nie omieszka nas ucieszyć także fotkami, wrażeniami i...powodem, dzięki któremu (oprócz historycznego wydarzenia) tam się znaleźli.Górą nasi!
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html
Jedyny Polak w orszaku królowej podczas ślubu
Wczoraj podczas ślubu książęcej pary w orszaku królowej Elżbiety II konno asystował karecie Polak - Michał Sokołowski - informuje tvn24.pl.
- Michał od dziecka bardzo chciał jeździć konno, jeździł konno i jak już kończył studia, umieścił w internecie swoje CV i zgłoszenie chęci pracy gdziekolwiek w świecie przy koniach - wspomina ojciec Polaka służącego w Straży Królewskiej, Tomasz Sokołowski.
Jak dodał, dostawał różne propozycje, aż wreszcie nadeszła ta, która wydawała się nierealna - z Pałacu Buckingham. - Początkowo myślał, że to jakiś żart, ale że jest zamiłowany w komputerach sprawdził, skąd nadany był e-mail i tak się zaczęło - mówi zadowolony rodzic.
- To jest radość i duży zaszczyt - nie kryje Tomasz Sokołowski. Choć uwaga skupiona była w piątek na młodej parze, to zgodnie z protokołem najważniejszą postacią jest królowa Elżbieta II, przy karecie której jechał Michał. Zaszczyt ten spotkał go jako jednego z dłużej pracujących i wyróżniających się pracowników.
Widziałem, widziałem ale też wiedziałem trochę wcześniej. Gratulacje dla Michała i oczywiście Rodziców
Może Michał zaprosi Królową na KIMB?:razz:
Gratulacje!
Właśnie dziś na TVN 24 też zobaczyłam Długiego, aż oczy przetarłam :) Napisałam na czacie, aż tu patrzę a już jest temat podjęty na forum :) Nic nie ujdzie waszej uwadze :)
Wooow ;) Gratulacje dla Długiego!
ciekawe kogo ujrzymy w fotorelacji z nocy poslubnej...:mrgreen:
Może ma ktoś jakieś fotki ??
Z nocy poślubnej? Chyba jeszcze nie ma w sieci :)
Ale jest materiał z tytułową niespodzianką
Łoj, też oglądałem ;)
Chłop się w siodle urodził ?