Poszukuję noclegu w spokojnej chacie na Sylwestra 2011/2012
Przepraszam, ja wiem że może być o wiele za późno, już mówiłam o tym osobie, która skierowała do mnie prośbę.
Mimo wszystko zamieszczam.
Mój kolega, który na stałe mieszka w Norwegii poszukuje spokojnego miejsca w Bieszczadach na spędzenie wraz z dziewczyną kilku dni w okresie okołosylwestrowym (mniej więcej 26.12-02.01). Zależy im na Bieszczadach jako, że obydwoje uprawiają narciarstwo ski-tourowe a w Bieszczadach jeszcze nie byli. W związku z tym lepiej aby to było w wysokiej części Bieszczadów.
Po drugie zależy im bardzo aby chata w której chcą spędzić kilka dni posiadała kominek.
Cena nie gra większej różnicy.
Bardzo proszę o podpowiedzi, gdyż to "nie jest mój segment rynku" ;)
Ja znam całkiem inne miejsca - wprawdzie zdarzają się z kominkami, ale zazwyczaj sale zbiorowe ;)
Pozdrowienia
Basia
Odp: Poszukuję noclegu w spokojnej chacie na Sylwestra 2011/2012
może WILCZA JAMA?
Patrzyłem na ich stronę niedawno, bo mają ruską banię
Ja bym twojemu koledze najpierw delikatnie oznajmił, że w okresie świątecznym może jeszcze nie być w Bieszczadach warunków na skitury. Przyzwyczajony do norweskiej śnieżnej zimy może się nieźle zdziwić.
Przy obecnych prognozach, za tydzień +13, to raczej rower trza będzie na Święta brać :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
krz.prorok
Ja bym twojemu koledze najpierw delikatnie oznajmił, że w okresie świątecznym może jeszcze nie być w Bieszczadach warunków na skitury.
Cytat:
Zamieszczone przez
krz.prorok
Ja bym twojemu koledze najpierw delikatnie oznajmił, że w okresie świątecznym może jeszcze nie być w Bieszczadach warunków na skitury. Przyzwyczajony do norweskiej śnieżnej zimy może się nieźle zdziwić.
Nic straconego - posiedzi z dziewczyną przy kominku.
B.
Cytat:
Zamieszczone przez
Miejscowy
może WILCZA JAMA?
Patrzyłem na ich stronę niedawno, bo mają ruską banię
Wszystko super, ale już tydzień temu nie było wolnych terminów na nocleg, zostały tylko na święta i ewentualnie sam bal sylwestrowy :-(
..pewnie dużo takich miejsc, gdzie miejsc już nie ma a zaproszenie na stronie wisi..